«Нива» розпочала тренувальний збір у Вінниці. Готується до зимового Кубку ПФЛ і чемпіонату

«Нива» розпочала тренувальний збір у Вінниці. Готується до зимового Кубку ПФЛ  і чемпіонату
  • Вчора, 20 січня, вінницька «Нива» вийшла із відпустки і розпочала навчально-тренувальний збір у Вінниці.
  • Перше тренування відбулося на бігових доріжках Центрального міського стадіону.

Керував процесом головний тренер «Ниви» Олег Остапенко. Йому допомагали тренер Петро Анісім і тренер із загальнофізичної підготовки Олена Колос. Спортсмени переважно займалися біговою роботою, адже головна задача стартових занять – втягнутися у тренувальний процес.

— Футболісти по доріжкам стадіону пробігли два відрізки, по 20 хвилин кожен. Це тренування, яке допомагає втягнутися у процес. Поки переважно це бігова робота і трохи силових вправ, без м’ячів. Із третього тренування почнуться заняття на тренажерах, аеробіка тощо. Пізніше —  ігрові вправи, після чого пройде двостороння гра, —  розповіла Олена Колос.      

Відео дня

У тренуванні брав участь і граючий президент клубу Артур Загорулько.

— Приємно повернутися до тренувань, ми всі скучили за ними. До цього я підтримував форму, виступаючи у футзалі. Але це зовсім різні види спорту, — прокоментував він.

Артур Загорулько розповів, що у першому зборі беруть участь 7— 8 потенційних новачків. Керівництво потроху підсилювати всі ігрові позиції.

 — Готуємося до поновлення чемпіонату України, аби виглядати там гідно. Настрій – бойовий! На ЦМС поки що займаємося біговою роботою. Після цього переходимо на поле педколеджу і у тренажерний зал. Також плануємо спаринги – в рамках Зимового Кубку ПФЛ та окремо від нього, — додав Артур Загорулько.

Група молодих футболістів не брала участі у тренуванні, а лише спостерігала за цим процесом. Як виявилося, вони 21 січня гратимуть за команду «Нива» U-19 у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Серед них були Влад Поліщук, Максим Астафєв, Валерій Чухно і Вадим Панасюк.  

— Під час зимового міжсезоння я виступав за «Енергетик» у чемпіонаті області з футзалу. Хотілося побігати, пограти, а не простоювати взимку. Також тренувався із «Нивою» U-19, яка успішно виступає у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України. Відпочинку у нас майже не було. В рамках Кубку ДЮФЛ ми вийшли із групи і 21 січня граємо в стиковому матчі проти «Шахтаря» U-19 у Києві, — сказав Вадим Панасюк.         

 

Читайте також:

Юні шаргородські футзалісти вдруге за останній час виграли обласний чемпіонат

ТОП-10 тренерів Вінниччини за підсумками 2022 року. Рейтинг RIA/20 хвилин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Volodymyr Voychyshyn

    коли вже той нещасний стадіон буде подібний на стадіон...

keyboard_arrow_up