У поєдинку лідерів обласного футзалу «ЯСКО» здолав «Енергетик». Тепер за крок від золота

У поєдинку лідерів обласного футзалу «ЯСКО» здолав «Енергетик». Тепер за крок від золота
  • Триває вища ліга чемпіонату області з футзалу серед чоловічих команд.
  • Відбулося п’ять поєдинків 15-го туру і перенесена гра третього туру.  

У центральному матчі зустрічалися лідери перегонів: «ЯСКО» і «Енергетик». Значною мірою саме в цій грі визначався переможець вищої ліги. Вболівальники очікували напруженої і приблизно рівної гри.

Але не так сталося, як гадалося. Ясківці по ходу першого тайму вигравали з рахунком 5:0. Щоправда, ще до перерви Дмитро Вакула і В’ячеслав Брацлавський голами на 14-й хвилині повернули певну інтригу.    

Але у другому таймі «ЯСКО» впевнено тримав гру під контролем і на 19-й хвилині знову вигравав у п’ять м’ячів. Голи престижу на останній хвилині від Олега Нечипоренка вже нічого не вирішували. 7:4 — впевнена перемога ясківців, які за втраченими очками вже на шість балів випереджають енергетиків, найближчих переслідувачів. Тобто їм залишилося ще небагато, аби гарантувати собі чемпіонство. 

Відео дня

— У матчі проти «Енергетика», однієї із найсильніших команд ліги, хлопці зібралися і показали якісну гру. У нас все пішло якнайкраще, а у суперника — навпаки. Суперники були рівними, але переміг найсильніший. Футзал є футзал. І будь-яка команда у вищій лізі заслуговує уваги і поваги. Тому казати, що ми гарантували собі чемпіонство, зарано, — прокоментував керівник ФК «ЯСКО» Ігор Скоромний.

«Нива» і ФК «Хмільник» розійшлися миром

В цікавому матчі зустрічалися  «Нива» (Стрижавка) і ФК «Хмільник», які ведуть боротьбу за призові місця. Обом командам була потрібна перемога, але в підсумку вийшла нічия із рахунком 3:3. Стрижавчани по ходу матчу, після першого тайму, вигравали із рахунком 2:1, але не спромоглися втримати свою перевагу.

— Ми розраховували перемогти. До того ж лідирували по ходу поєдинку. Але мали певні проблеми зі складом, тому відчуття від результату подвійні. Збираємося поборотися за третє місце. Взагалі вища ліга виявилася набагато цікавішою, ніж ми розраховували. Організація ігор — на високому рівні, підбір гравців у командах —  гарний. У чемпіонаті ми отримали бажаний драйв, — сказав керівник «Ниви» (Стрижавка) Валерій Коровій.

— Нам були потрібні три очки, тому результатом незадоволені. По грі ми мали їх брати, але трохи не пощастило. Втім, ходом подій на майданчику і хлопцями ми задоволені. Команда Стрижавка —достойний суперник, до того ж ми грали в гостях. Завдання на чемпіонат було увійти в п’ятірку та поборотися за призову зону, — прокоментував керівник ФК «Хмільник» Ігор Квік.

«Універ-Динамо» здолав жмеринчан    

«Універ-Динамо» (Харків) у грі проти «ГЛАВВ-ДОР» (Жмеринка) впевнено виграв перший тайм, а після перерви зберіг свою перевагу. В атаці динамівців особливо відзначився Денис Гнилицький, в активі якого хет-трик.

Після цієї перемоги із рахунком 5:1 «Універ-Динамо» зміцнив свої позиції в боротьбі за бронзу. Він випереджає стрижавчан на три очки.      

Юнаки поки поступаються

Триває вища ліга чемпіонату області серед чоловічих команд. Лучани і юні вихованці ВОДЮСШ двічі помірялися силами, включаючи перенесений матч 3 туру. Дорослі гравці не залишили їм шансів. Особливо в другій грі, де за «Луку» забивали всі, окрім воротаря.

Ще більш розгромно поступилася «Нива-2», за яку нині грають виключно юні футзалісти. В складі «ЯСКО-2» 5 м’ячів провів Сергій Барчук, 4 — Віталій Бондарєв.         

  • ВОДЮСШ (Вінниця) — «Лука» (Лука-Мелешківська): 2:8 (1:5)
  • ЯСКО-2 (Вінниця) —  «Нива-2» (Вінниця): 16:3 (5:1)
  • «Лука» —  ВОДЮСШ: 11:2 (4:0).


Читайте також:

Вінницькі студенти університетів у футзальному чемпіонаті визначають найсильніших

«Нива» із мінімальним відривом поступилася команді Прем’єр-ліги «Колос» 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up