Студент ВНТУ здобув два срібла на чемпіонаті світу з універсального бою

Студент ВНТУ здобув два срібла на чемпіонаті світу з універсального бою
  • Вінничанин Владислав Палюра успішно виступив на чемпіонаті світу з універсального бою, що фінішував в Анталії (Туреччина).
  • Цей вид спорту включає до себе проходження смуги перешкод та наступний поєдинок на ринзі із використанням прийомів різних єдиноборств.

Владислав Палюра виступав у вазі до 65 кг серед чоловіків (старше 18 років). Він єдиний представляв місто над Бугом. Проте разом із вінничанином до Анталії прибули борці Ладижина.

В командному заліку доросла збірна України посіла перше місце серед 15-ти країн. В особистому заліку Владислав Палюра посів друге місце у групі «лайт» (із використанням ударної техніки і боротьби). Він провів чотири сутички.

— Двох суперників я переміг завдяки набагато кращому проходженню смуги перешкод, і поєдинки навіть не доводилося проводити. Ще одного поборов, а в фіналі програв азербайджанцю за балами, — розповів Владислав Палюра.

Відео дня

В категорії «класика» (виключно із використанням борцівських прийомів) Владислав Палюра показав аналогічний результат. Один із суперників вінничанина не вийшов на ринг, двох він здолав. А в фіналі програв іншому українцю, представнику силових структур.

Перший млинець — не глевкий

Владислав Палюра вперше брав участь на міжнародних змаганнях такого рівня. Вінничанин був другим на чемпіонаті України, тому йому запропонували взяти участь у світовому форумі.

— Окрім унібою, я також займаюся спортивним і бойовим самбо. Досягав рівня чемпіона України серед юніорів. Прагну з часом стати майстром спорту міжнародного класу із бойового самбо, — поділився Владислав Палюра.

У віце-чемпіона світу одразу кілька наставників. В першу чергу його тренують Вадим Ратушняк та Іван Нагорняк, допомагає Сергій Костюк. Також Владиславом Палюрою опікується тренер борцівської збірної Вінницького національного технічного університету Борис Максимчук. Адже саме в цьому виші (на третьому курсі) навчається юнак. Він опановує фах системного програміста, але все ж мріє про успішну кар’єру професіонального спортсмена.


Читайте також:

У місті хочуть відродити голбол. У цьому спорті для незрячих вінничани були призерами Європи

«Крижана людина» вже третю зиму ходить без верхнього одягу. За цей час Андрій Козак не хворів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Zesraka Zelena

    а потом вин  у якомусь велюры по пьяни ,  изобье  якогось  терпилу. и той вмре .а цього посодют якщо не откупиця.у самои чеснои реформованои  милиции.

    Жора reply Zesraka Zelena

    Так уже был случай в Виннице что самбист убил человека, тем более самбист служил в милиции.вообщем менты все замяли,сказали сам упал и убился. 20 мин писали,это было перед выборами президента.

    Борис Максимчук reply Жора

    А чи були випадки, коли не самбісти когось вбивають ?
  • Борис Максимчук

    Так тримати

keyboard_arrow_up