«Крижана людина» вже третю зиму ходить без верхнього одягу. За цей час Андрій Козак не хворів

«Крижана людина» вже третю зиму ходить без верхнього одягу. За цей час Андрій Козак не хворів
  • Вінницький держслужбовець Андрій Козак вже третю зиму поспіль ходить в одній футболці, обходиться без верхнього одягу.
  • За це його називають «Крижаною людиною». Навіщо Андрій Козак продовжує свій челендж, він розповів кореспонденту «20 хвилин».

Стартував «крижаний челендж» першого вересня 2019 року. Коли школярі починають новий навчальний рік, Андрій Козак почав свій шлях у невідомому напрямку.  

— Коли 640 днів тому я вирішив кинути виклик своєму здоров’ю, навіть не думав, що зустріну цю зиму на засніженій біговій доріжці лише в одних шортах.  Минуло три осені і дві суворі зими та не найтепліші весни. Виклик, який був експериментом задля пізнання можливостей людини, перетворився на мій стиль життя, — каже він.   

Відео дня

Загартування важливе під час пандемії 

Екстремал каже, що в плані загартування має рухатися лише вперед.

— Загартування має особливе значення у часи пандемії, коли люди стикаються із багатьма хворобами. Хочу надихнути своїм прикладом людей, аби вони вірили у власні можливості. Загартування – альтернатива лікам. З моменту заповнення декларації зі своїм сімейним лікарем я жодного разу не був у нього прийомі! Раніше по кілька разів на рік звертався до докторів із різних приводів,  — наголосив Андрій Козак.

«Щоб горів вогонь, має бути кисень»

Також для Андрія мають значення ментальні трансформації. Каже, що одночасно зі здоровим способом життя потрібно зростати духовно.

Що зараз мотивує Андрія Козака?

— Щоб горів вогонь, має бути кисень. Для мене це прагнення ще далі розкрити свій потенціал. Як результат, серед іншого, це відкриття нових можливостей людського організму. Тому відчуваю у собі багато енергії і потенціалу дає можливості створювати щось нове. Зокрема, збираюся продовжувати «Марафон добрих справ» задля допомоги вінничанам не лише словом, а й ділом, —  каже він.     

«Крижана людина» сподівається, що стане мотиваційним спікером для багатьох земляків. А також зробить свій внесок у образ «сильної Вінниці», яка має чудовий людський потенціал.

Читайте також:

Вінничани здобули 15 нагород на чемпіонаті країни з фрі-файту. Серед них — чотири золоті

Вінницькі майстри боксу тренуються у спартанських умовах. Спортзалу відключили від опалення

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Борис Ерёмин

    И какое ключевое слово в этом посте, "держслужбовець'? Посмотрите по сторонам,  так многие ходят.  А еще подъехать к вишенскому в 6 утра,  там купаются каждое утро, не только депутаты на 19 января,  которые садятся потом в теплые джипе и едут в сауну греться.
  • Tatyana Konyaga

    Дивуюсь наскільки примітивно люди мислять. Адже річ не стільки в тому, щоб ходити взимку в футболці. І не стільки в тому, щоб щоденно ходити пішки, відмовившись від користування громадським транспортом. І не стільки в щоденній пробіжці в будь-яку стихію... Андрій Козак довів, що важливе значно глибше, в нас самих. Зуміти заглибитись у свій внутрішній світ, знайти власні необмежені ресурси, повірити в свої можливості, відчути не лише своє тіло, а й власну енергію, душу. Важливо не боятись вийти із зони комфорту, подивитися своїм страхам в очі, кинути їм виклик, будь-яку перешкоду на своєму шляху перетворити в інструмент, що допоможе швидше дійти до мети, кожен камінь перетворити в опору або сходинку, щоб стати вище внутрішніх сумнівів. І Андрій Козак власним прикладом, власним челенджем довів нам теорему про те, що неможливе - можливе. Якщо повірити в себе. Якщо пізнати і відчути в першу чергу себе. Якщо зробити перший крок, шлях до мети зявиться сам. Головне, іти до мети. Головне - ніколи не здаватись. Головне - вірити в себе.
    Річ не в футболці взимку, а в МОТИВАЦІЇ змінити на краще свій внутрішній світ, не сліпо слідувати навязаним стандартам. А вміти обрати власний шлях і слідувати йому з вірою в серці.
    Хоча... Судячи по коментам, це мало хто зрозуміє, на жаль. Бажаю всім іти своїм шляхом і отримувати від цього задоволення.
  • Читач63

    Бачить на перед. Скоро мы всі будемо ходити голі і босі.
  • Володя Іванов

    Трошки Попіариться ( але навіщо йому це ??? ) . Стане старше . Порозумнішає ( може ) . І буде ходити як звичайні люди . Головне завчасно зупинитись . Кожен самовиражається , як йому дають його розумові та фізичні можливості... Хтось , ставить рекорди , хтось пише картини . А хтось ходить взимку у футболці...😊🤔🤫

keyboard_arrow_up