Спортсмени спільно з правоохоронцями влаштували свято для вимушених переселенців

Спортсмени спільно з правоохоронцями влаштували свято для вимушених переселенців
  • Масштабне свято до Дня захисту дітей 1 червня влаштували на базі вінницького осередку спортивного товариства «Динамо».
  • Його організували спільними зусиллями місцеві поліцейські і рятувальники, управління спорту та рухової активності Департаменту гуманітарної політики, обласний центр «Спорт для всіх», відділення НОК України у Вінницькій області та меценати.
  • На захід запросили переважно дітей з тимчасово окупованих територій.

Багато цікавих локацій для малечі підготували місцеві правоохоронці. Зокрема, можна було оглянути роботу біохімічної лабораторії, кінологічної служби, амуніцію силовиків тощо. А у «шаленій лабораторії» дивували дітлахів яскравими хімічними дослідами. 

Особливу увагу організатори приділили показовим виступам спортсменів і рухливим конкурсам. Діти змагалися у веселих естафетах і флорболі. Всі учасники свята отримали безліч подарунків від організаторів і, зрозуміло, виявилися задоволеними.

Відео дня

Валентина Мошенська разом із доньками-близнючками Софійкою і Марійкою приїхала до Вінниці із тимчасово окупованого міста Балаклея (Харківська область). 

— Нині наше місто повністю закрито. Із нього не випускають людей, немає «зелених коридорів». Тому мої батьки не можуть виїхати. Водночас я дуже рада, що встигла вивезти дітей до Вінниці. Дівчатка тут щасливі і задоволені, за що дякую місцевим жителям і владі. На сьогоднішньому святі доньки із задоволенням брали участь в конкурсах і майстер-класах, — сказала Валентина Мошенська.

Софія Мошенська розповіла, що їй найбільше сподобався майстер-клас із тхеквондо, в якому вона взяла участь, а також отримані подарунки.

            

Читайте також:

Міські ДЮСШ влітку працюватимуть. На акції «Рухаємось разом» запрошували новачків

У Вінниці згадували воротаря «Локомотива» Василя Качорця, який у 80 років пішов з життя

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Zesraka Zelena

    я бы якщо на святи  побачив  бы ментив  то в  мене  впало не  тильки  бы настроение  но и все  впало бы  що мало впасти.менти конченни кругом в люби  страни.це псы  режима.все минты походят с  преториански  гвардии.преторианска  гвардия  охраняла в  рими шатро  императора  и вулици.прилегли

keyboard_arrow_up