«Спартаківський» хокейний клуб дає змогу випускникам спортшколи продовжити кар’єру

«Спартаківський» хокейний клуб дає змогу випускникам спортшколи продовжити кар’єру
  • Нещодавно було відроджено міську організацію «Спартак».
  • Її керівництво на чолі із Едуардом Михайловим наголошує, що прагне активно розвивати в першу чергу олімпійські види спорту.
  • Першими угоди про співпрацю підписали федерації і клуби з важкої атлетики, греко-римської боротьби і хокею на траві.

Президент хокейно-спортивного клубу  «Олімпія» Сергій Бакум розповів, що його спортсмени відтепер виступатимуть під егідою міського «Спартака». Вони тренуються на базі стадіону Центрального парку імені Леонтовича, виступають за команду СДЮШОР «Олімпія» в чемпіонаті України і таким чином передають свій досвід молоді. Навіть були чемпіонами вищої ліги із хокею на траві та індорхокею.   

— Наш клуб створено в першу чергу для випускників СДЮШОР з хокею на траві «Олімпія». Після 23 років вони вже не мають права навчатися в спортшколі, але прагнуть продовжити тренування і виступи в змаганнях. Взагалі до нашого клубу можуть вступати усі охочі віком від 16 років, — повідомив Сергій Бакум.        

Відео дня

Додасть мотивації

Тренер-викладач з греко-римської боротьби МКДЮСШ «Вінниця» В’ячеслав Орлюк розповів, що його вихованці відтепер виступатимуть за «Спартак». Зокрема, підписано договір про співпрацю із міською федерацією греко-римської боротьби, яку очолює інший відомий тренер Олександр Заєць. 

— Раніше спорттовариство «Спартак» у Вінниці непогано розвивалося, проводилося багато сильних змагань. Нині воно відроджується.  Разом із колегами ми позитивно оцінюємо цей процес. Думаю, що вступ до «Спартака» сприятиме розвитку наших спортсменів, додасть їм мотивації, — прокоментував В’ячеслав Орлюк.       


Читайте також:

Збірна Вінниччини здобула срібло дівочої футбольної ліги. Її лідерів запросили до збірної країни

Золотий хет-трик Іванни Свинарчук. Наші шахісти відзначилися на спортивних іграх України

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up