Збірна Вінниччини здобула срібло дівочої футбольної ліги. Її лідерів запросили до збірної країни

Збірна Вінниччини здобула срібло дівочої футбольної ліги. Її лідерів запросили до збірної країни

На міському стадіоні “Карпати” (Хуст) відбулися фінальні матчі Кубку дівочої ліги України з футболу серед команд до 15 років. Серед них і збірна Вінницької області. В її складі були сім представниць «Ниви» (Вінниця), а також ДЮСШ Літина, Тиврова, Гнівані і «Еліти» (Демківка).  

На початку Кубку стартували 16 команд. До фінальної стадії дійшли чотири найкращих із них.

В півфіналі вінницька команда перемогла СДЮСШОР (Ужгород) — 5:0. Перший тайм цього поєдинку завершився із «сухим» рахунком. У вінничанок відчувалася втома після складного 11-годинного переїзду. Але в другому таймі наша команда зібралася і підтвердила свій клас.

В другому півфіналі зустрілися команди двох відомих спортінтернатів. «Кривбас» (Кривий Ріг, Дніпропетровська область) переграв  «Ладомир» (Володимир-Волинський) — 2:1. В матчі за бронзу СДЮСШОР (Ужгород) поступилася «Ладомиру» – 0:6.

Відео дня

В фіналі грали збірна Вінницької області і  «Кривбас». У першому таймі рахунок відкрили футболістки з Кривого Рогу і впродовж усього матчу не поступалися суперницям. У вінничанок були чотири гольові нагоди. Але вони, на жаль, не спромоглися ними скористуватися.  Відтак поєдинок завершився перемогою «Кривбасу» — 3:0.

На урочистому нагородженні були вручені не лише командні Кубок і медалі, але й індивідуальні призи.  Найкращим захисником турніру була визнана Вероніка Дерев’янко (збірна Вінницької області).

Після змагання головна тренерка національної дівочої команди України до 15 років Олена Кудзієва запросила на збори чотирьох вінничанок. Це  Вероніка Дерев’янко, Ірина Олійніченко, Юлія Паламарчук і Анна Савінова. Вони стали кандидатами до збірної країни, яка візьме участь у відборі на чемпіонат Європи. Про це повідомив тренер збірної Вінниччини Юрій Наровицький.     

Читайте також:

Золотий хет-трик Іванни Свинарчук. Наші шахісти відзначилися на спортивних іграх України

Відкривається музей вінницького футболу. Його засновникам потрібна допомога вболівальників

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up