Починаємо займатись спортом вже сьогодні. ТОП-5 безплатних додатків для занять удома

Починаємо займатись спортом вже сьогодні. ТОП-5 безплатних додатків для занять удома
фото ілюстративне
  • Традиційна підготовка до літа розпочинається ще весною. Але ж ніколи не пізно розпочати покращувати своє тіло та самопочуття. 
  • Якщо ж часу, можливостей чи бажання у спортзал ходити у вас немає, то завжди можна займатися спортом вдома. 

Ми зібрали добірку зручних та безоплатних програм (хоча у більшості є PRO-версії) для вас. Хочете підтягнути сідниці чи прокачати спинку? У нашій добірці є різні програми. Ви ж вибирайте будь-яку, і починаймо тренуватися вже сьогодні. Для цього потрібно лише бажання, не варто хвилювання ні про який інвентар. 

Налагоджуємо харчування та регулярність тренувань

Думаємо, ні для кого не секрет, що фізична активність добре впливає на загальний стан організму і навіть зміцнює імунітет. Перед тим, як перейти до добірки, пропонуємо вам розібратися, як правильно підходити до схуднення чи просто інтенсивних занять спортом. 

Напередодні червня ми спілкувалися з лікаркою-дієтологинею та спортивною тренеркою про те, як правильно починати займатися спортом. Детальніше можете прочитати ТУТ, а ми занотуємо основні поради для вас зараз.

Відео дня

Тепер переходимо до нашої добірки. 

Seven 

Як вже можна здогадатися з назви — це семихвилинні тренування, які ви щодня можете виконувати вдома. У програмі є більш ніж 200 вправ, які допоможуть вам покращити свою форму та самопочуття. 

Для найлегшого тренування ви можете зробити лише одне семихвилинне коло, а, щоб повноцінно позайматися — варто зробити п'ять підходів. В додатку можна займатися усіма вправами кілька разів підряд.

Крім того, додаток вас мотивує. Адже, якщо ви пропустите день тренувань, то втратите одне «життя», яких лише три у програмі. Якщо ви тричі пропустите тренування, то весь прогрес зникне. Посилання ТУТ. 

Nike Training Club 

Йога, силові тренування, вправи для схуднення, кардіотренування та інші. NTC пропонує понад 150 безкоштовних тренувань. Їх ви можете робити з мінімальним або відсутнім обладнанням. 

У додатку також є заняття, що проводяться тренерами. Час тренувань становить від 5–60 хвилин.  Посилання ТУТ. 

Keelo 

У додатку всі вправи супроводжуються відео, як правильно їх виконувати. Спочатку ви вказуєте свої основні характеристики, на кшталт, статті, віку та рівня фізичної підготовки. А далі додаток пропонує вам програму тренувань. 

У безплатної версії Keelo є приблизно половина тренувальних програм. Доступ до всіх тренувань відкривається після покупки преміум версії. Посилання ТУТ. 

Workout Trainer

У додатку пропонують покрокові аудіо, фото та відео інструкції, як робити вправи. Ви можете вибрати вид тренування, який вам найкраще підходить, починаючи з практик йоги і, закінчуючи безжальним фітнесом.

Рекомендуємо вам перед початком тренувань з цією програмою пройти безкоштовну онлайнову оцінку вашого фізичного рівня підготовки для поліпшення результатів у майбутньому. Посилання ТУТ. 

Спортсмен PRO

Ця програма одразу формує вам режим тренувань і пропонує займатися тричі в тиждень. Тренування складаються з: 50 підтягувань, 50 підйомів ніг у висі, 100 бёрпі (бурпі), 100 віджимань на брусах, 150 віджимань від підлоги, 150 зворотних віджимань, 150 підйомів ніг лежачи, 200 скручувань на прес, 250 присідань, планка 500 секунд.

Також ви можете додавати свої вправи, якщо хочете зробити тренування складнішими. Посилання ТУТ. 

Читайте також: 

Без Львова, Києва та Одеси: п’ять місць, куди поїхати відпочити вже цими вихідними

Океан Ельзи, Сердючка, ДахаБраха: коли, за скільки і на які фестивалі можна поїхати цього літа

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up