Гравці професіонального клубу в складі «Енергетика» в футзалі переграли «Ниву» зі Стрижавки

Гравці професіонального клубу в складі «Енергетика» в футзалі переграли «Ниву» зі Стрижавки
  • У Сосонці (Вінницький район) пройшов стартовий поєдинок вищої ліги чемпіонату області з футзалу.
  • ФК «Стрижавка» (Вінницький район) боровся з одним із фаворитів змагання — «Енергетиком» (Вінниця).

На урочистому відкритті команди привітав голова Асоціації футзалу  Вінницької області Юрій Максименко. Після хвилини мовчання на честь загиблих воїнів гра почалася.

В складі «Енергетика» виділявся діючий капітан професіонального футбольного клубу «Нива» Олександр Борячук. Також в заявці клубу були профі-нивівці Володимир Шевчук та Ігор Білик.

Втім, перший тайм пройшов фактично на-рівних і залишився без забитих м’ячів. Навіть більше — «Нива» вразила ворота «Енергетика», але на мить раніше пролунав суддівський свисток. Тому м’яч не був зарахований, а стрижавчани мали пробивати штрафний удар. Також футзаліст «Ниви» Артем Сусов на 11-й хвилині не реалізував пенальті.  

Відео дня

В другому таймі «Нива» зусиллями Богдана Коровія відкрила рахунок на 16 хвилингі. Але втримати позитивний для себе результат не змогла. Більш досвідчені «енергетики» все ж дотиснули своїх опонентів — 3:1.

Один із голів в складі переможців провів Олександр Борячук, який постійно вів за собою партнерів і конструював мережива атак. На цій же 17-й хвилині відзначився і Костянтин Мазур. А остаточний рахунок на 24-й хвилині встановив В’ячеслав Брацлавський. 

На матчі був присутній президент «Ниви» (Стрижавка) Валерій Коровій, який водночас керував діями своїх футзалістів на майданчику. 

— Минулий сезон великого футболу був для нас важким. Нашим футболістам бракувало ігрової практики. Водночас у команді триває зміна поколінь. Тому участь в чемпіонаті області з футзалу ми розглядаємо в першу чергу як процес підготовки до сезону великого футболу. Переглядатимемо молодих гравців і будемо намагатися підтримувати форму гравців, — прокоментував Валерій Коровій.

Він нагадав, що ФК «Нива» (Стрижавка) була створений у 2007 році.

— Його кістяк постійно зберігається і складається зі стрижавських гравців. Тому ми щороку у призерах змагань Вінницького району і Вінницької області. Потенційну зміну готуємо у ДЮСШ, —  додав Валерій Коровій.   


Читайте також:

Кубок області з міні-футболу серед студентських команд виграли майбутні економісти

На старті чемпіонату області з футзалу «ЯСКО» розгромив «Універ-Динамо»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up