На старті чемпіонату області з футзалу «ЯСКО» розгромив «Універ-Динамо»

На старті чемпіонату області з футзалу «ЯСКО» розгромив  «Універ-Динамо»
  • Стартовий поєдинок вищої ліги чемпіонату області з футзалу пройшов третього грудня на сучасному майданчику у спорткомплексі «Аква-Він».
  • Зустрічалися один із лідерів вінницьких футзальних баталій останніх років «ЯСКО» (Вінниця) і «Універ-Динамо».

Цей сильний та досвідчений колектив під час війни перебрався до Вінниці із Харкова. Його кістяк складають студенти і викладачі Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба.  

Урочисто відкрили змагання голова Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко і спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко. Йшлося про те, саме цей чемпіонат має статус офіційного, тому за його підсумками найкращі команди отримають путівки на всеукраїнський рівень. Учасники чемпіонату області гратимуть на найкращих майданчиках міста, а поєдинки забезпечуються висококваліфікованими арбітрами.

Відео дня

Після виконання гімну України почався поєдинок. Гра йшла переважно на високих швидкостях, у напруженій боротьбі. Ніхто не хотів поступатися! Все ж відчувалася перевага більш досвідченого саме у футзалі «ЯСКО». Він забив в першому таймі три «сухих» м’ячі у ворота суперників, а в другому довів матч до закономірної перемоги із рахунком 5:0. Голами відзначились Олексій Максименко (7 хв.), Станіслав Панасенко (автогол, 8 хв.), Тимофій Брижчук (13 хв.), Анатолій Доманський (18 хв.) і Сергій Литвиновський (25 хв.).

«Універ-Динамо» відчайдушно намагався розмочити рахунок. Але гольових моментів у воріт «ЯСКО» виникало обмаль, а дальні постріли, як правило, ставали легкою здобиччю голкіпера.        


Читайте також:

Дружина Щенсного з Вінниці. Кращий воротар ЧС-2022 завершив інтерв'ю словами «Слава Україні!»

Юні «Вінницькі Вовки» в складі збірних України здобули кубки в Австрії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up