Дружина Щенсного з Вінниці. Кращий воротар ЧС-2022 завершив інтерв'ю словами «Слава Україні!»

Дружина Щенсного з Вінниці. Кращий воротар ЧС-2022 завершив інтерв'ю словами «Слава Україні!»
Кращий воротар ЧС-2022 Войцех Щенсний
  • Один із найкращих воротарів чемпіонату світу з футболу-2022 поляк Войцех Щенсний підтримав Україну після матчу зі збірною Саудівської Аравії.
  • Дружина голкіпера Марина Лученко родом із Вінниці.

     

Голкіпер збірної Польщі Войцех Щенсний підтримав Україну під час інтерв'ю «Супільне Спорт». 32-річний гравець «Ювентуса» дав коментар після матчу із «Саудівською Аравією» на чемпіонаті світу-2022, завершивши його словами «Слава Україні!». 

Нагадаємо, зустріч Польща — Саудівська Аравія завершилася з рахунком 2:0. Щенсний у цій грі став героєм, у ключовий момент відбивши пенальті. Також у цій грі польський воротар чотири рази рятував свої ворота від гола. Станом на момент публікації новини Щенсний є найкращим воротарем ЧС-2022 .

Відео дня

Відомо, що збірна Польщі відмовилася зустрічатися зі збірною Росії в плей-офф за вихід на Чемпіонат Світу-2022. На цю тему в Instagram висловився воротар збірної та туринського «Ювентуса» Войцех Щенсни, дружина якого родом з України.

«Моя дружина народилася в Україні, і мій син має українську кров, — заявив Щенсний. — У нас залишилися родичі в Україні. Бачити страждання на обличчях українців — це те, чого не можна терпіти. Не можна поводитися ніби нічого не відбувається. Хоча моє серце розривається, коли я це пишу, моя совість не дозволяє мені грати за збірну проти Росії. Я відмовляюся ступати на газон перед гравцями, які представляють цінності Росії, і відмовляюся чути її гімн. Я не братиму участь у спортивній події, яка надає легітимність діям російського Уряду. Я звертаюся до ФІФА та УЄФА з проханням змусити Росію взяти на себе відповідальність за її дії. В мить, коли президент Росії Путін вирішив атакувати Україну, він оголосив війну не лише Україні, але й всім цінностям, на яких грунтується Європа. Свобода, незалежність, але перш за все — мир».

Дружина Войцеха Марина Лученко, відома польська співачка та акторка, з дворічного віку мешкає у Польщі, але народилася у Вінниці.

Дівчина розпочала кар'єру співачки дуже рано — в 10 років, зараз виступає під псевдонімом MaRina. 33-річна зірка підготувала для своїх шанувальників сюрприз — пісню, створену спеціально для чемпіонату світу у Катарі.

На теренах наших західних сусідів є вельми популярною особою: зокрема, її Інстаграм нараховує 829 тисячі підписників.

Марина стала зустрічатися з Войцехом Щенсним у 2013 році, заручилися вони на початку липня 2015 року в день народження дівчини. Весілля ж відбулося у травні 2016 року. 2018-го року в пари народився син, якому дали ім'я Ліам.

 

Читайте також:

«А ми бандерівці...» Нацгвардієць з Вінниці заспівав у розбомбленій школі і став зіркою ТікТоку

«Я півроку щодня писала смс без відповідей». Донька Наталії Фіялової про очікування матері

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Филимон Петров

    Чому б не відвідати Вінницю сім'єю Щесни, можливо потрібно запросити їх, може такий візит дав би поштовх розвитку вінницького футболу!!!
  • Дима Инкогнито

    Дуже цікава інфа😂
  • Victor Vasilevich

    Всі знають,що Вінниця специфічне місто,багато зірок футболу вибрали в дружини саме вінничанок,чого століть Саша Зінченко,Влада Седан та дружина Шабанова тоже з нашого міста,так,що нема чому дивуватись

    Сева Симоненко reply Victor Vasilevich

    Victor Vasilevich жена Левченко тоже из Винницы

keyboard_arrow_up