«Нива», яка готується до чемпіонату України, поступилася першоліговому «Епіцентру» в контрольному поєдинку

«Нива», яка готується до чемпіонату України, поступилася першоліговому «Епіцентру» в контрольному поєдинку
  • Вінницька «Нива» продовжує підготовку до сезону у Другій лізі.
  • Третього серпня наша команда у контрольному поєдинку вдома проводила матч проти добре знайомого вінницьким вболівальникам «Епіцентра», який змінив місце дислокації із Дунаївців на Кам’янець-Подільський (Хмельницька область).
  • Цей клуб незабаром стартує у Першій лізі.      

На початку першого тайму «Нива» відкрила рахунок. Пенальті реалізував граючий президент Артур Загорулько.

Після перерви команди оновили склади, і ініціативою заволоділи гості. Вони створили чимало небезпечних атак і провели два м’ячі у ворота господарів поля. Ще у кількох моментах нашу команду виручав голкіпер, що перебуває на перегляді. Отже, 2:1 на користь гостей.

 

Відео дня

— Сьогодні ми переглядали воротаря, двох гравців до опорної зони тощо. Зрозуміло, нам потрібно якісне кадрове підсилення. Вболівальників прошу не хвилюватися, все буде гаразд, — прокоментував Артур Загорулько.

Головний тренер «Ниви» Олег Остапенко сказав, що перший тайм йому сподобався. Він також зауважив, що поки що складно оцінити рівень новачків.                   

— В першому таймі нивівці виконували тренерську установку. Зокрема, грали в комбінаційний футбол, намагалися використовувати фланги. Непогано перелаштовувалися в обороні і не давали «Епіцентру» створювати моменти біля наших воріт. В другому таймі наші гравці підсіли. Ми почали робити заміни, вийшло багато молодих футболістів, які поки що ніяк не можуть перелаштувати себе на дорослий футбол,  —  сказав Олег Остапенко.  

Планується, що наступний матч «Нива» знову проведе вдома. Це буде 8 серпня. Суперником вінничан стане колектив до 19 років ДЮСШ № 15 (Київ), який перебуває у Вінниці на тренувальних зборах.

Читайте також:

Важкоатлети Вінниччини відкрили сезон чемпіонатом області. Вперше змагалися у Городківці

Легенди футболу перемогли у благодійному матчі зірок шоу-бізнесу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up