«Нива» вдома програла дублю львівських «Карпат»

«Нива» вдома програла дублю львівських «Карпат»
  • Вінницька «Нива» 13 вересня вдома провела черговий матч чемпіонату України з футболу (друга ліга).
  • На цей раз суперником нашої команди були «Карпати-2» (Львів).      

Незважаючи на статус команди напрочуд молодої, львівська «двієчка» привезла таку зірку змагань ПФЛ, як Денис Кожанов. Поруч із ним у нападі розмістився колишній головний талант нападу «Зорі» Легостаєв. У складі резерву першолігових «Карпат» – кілька гравців юнацької збірної України. Водночас у «Ниві» є сильні досвідчені гравці. Серед них і граючий президент Артур Загорулько, який очолив список найвлучніших бомбардирів сезону, оформивши «покер» в Одесі в минулому турі.

Початок матчу виявився багатим на події. Не встиг на п’ятій хвилині Домчак потягнути прицільний удар Швеця, як уже біля воріт вінничан було гаряче після проходів з ударами від Катрича та Фетька. А коли ще й включилися лідери, стало зовсім цікаво. Загорулько видав кілька проходів та підступний удар із середньої дистанції, а Кожанов так прострілював, що відразу двоє гравців Карпат-2 могли б замикати, якби не самовіддані дії захисника Никитюка. А як воротар Домчак потягнув штрафний Страшкевича!

Відео дня

Проте плавний хід поєдинку порушило чергове, п’яте в сезоні, вилучення гравця Ниви. Вінничанин Борячук, який недавно тільки відбув дискваліфікацію, врізався корпусом у львів’янина Скорохода, і залишилися господарі в меншості. Приліт за вилучення прилетів майже миттєво. Кожанов протягнув м’яча, відпасував на Катрича, який і пробив точно в ворота – 0:1. Перший його гол у сезоні.

Більше того, відразу після перерви «Карпати»-2 могли забивати вдруге. Тепер Кожанов підступно бив з-під захисника, й Вічний кінчиками пальців перевів удар на кутовий. Відразу кілька разів перспективні загрози від львів’ян відводилися блокуваннями чи перехопленнями. Кілька разів м’яч пролітав прямо вздовж лінії воріт. Скажемо чесно: у більшості «Карпати-2» грали значно краще, ніж при рівних складах.

Тож другий гол гостей був закономірним. Катрич промчав через лівий фланг, прострілив на ближній кут воротарського майданчика, де Легостаєв прийняв, розвернувся і з правої ноги відразу ж пробив у ближню дев’ятку – 0:2.

Далі був третій гол. Кожанов запустив пас п’ятою з центру наліво, звідки Дебич розстріляв ворота – 0:3. Якою ж блискучою вдалася ця атака гостей!

Добре, що вінничани змогли все ж сквитати один гол. Кутовий Рябого ударом головою замкнув високий оборонець Ниви Лотоцький – 1:3. Але буквально в наступній атаці Карпати-2 відновили статус-кво. Коваленко, який також вийшов на заміну, промчав через правий фланг і сам «прошив» воротаря – 1:4.

Читайте також:

У Вінниці вшанували спортивних тренерів, які воюють. Хто ще отримав відзнаки?

«Нива» розгромила «Васт» завдяки покеру граючого президента Артура Загорулька

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Римский Александр

    Нам не надо даже пива, лишь бы выиграла "Нива"!!!
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up