«Нива» розгромила «Васт» завдяки покеру граючого президента Артура Загорулька

«Нива» розгромила «Васт» завдяки покеру граючого президента Артура  Загорулька
  • Вінницька «Нива» здобула перемогу в шостому турі чемпіонату України з футболу (друга ліга).
  • Сьогодні, восьмого серпня, нивівці в Одесі перемогли  «Васт» (Миколаїв).
  • Таким чином вінничани піднялися на шосте місце турнірної таблиці.  

«Васт» не зміг зіграти два попередніх матчі —  проти «Скали 1911» та «Карпат-2». Тепер, зумівши домовитися з одеським стадіоном «Іван», нашу команду миколаївський клуб приймав саме на цій локації. В минулому сезоні вінничани двічі всуху переграли цього суперника  — 3:0 на виїзді в першому колі та 2:0 вдома в другому.

До слова, якраз до цього матчу після вилучення в матчі з ФК «Кудрівка» повернувся граючий президент «Ниви» Артур Загорулько —  він забивав у обох матчах із «Вастом».

Артур Загорулько, який родом з Одеси, завжди добре грає в цьому місті. Вже в дебюті забив у ворота «Васту». Власенко почав із глибини поля атаку, знайшов на правому фланзі Меженського, подачу якого замкнув якраз Артур. Забив м’яча Загорулько «з воротарем» ‒ влучив у Горбатюка, потім заштовхав на добиванні. Це 0:1.

Відео дня

«Нива» володіла перевагою, створювала моменти, тож закономірно закріпила свою перевагу вже невдовзі. Взагалі на ударній позиції з правого краю опинився Швець, але його удар парирував воротар. Із центру набігав Страшкевич, який і зіграв на добиванні —  0:2.

А ще через хвилин десять відбувся й третій гол. На подачу з лівого флангу відгукувався Швець, але замість удару з дальньої штанги скинув головою у центр. Все той же Загорулько ногою в дотик завершив цю атаку — 0:3.

Ще до перерви вінничани змогли закріпити свою перевагу. Після розіграшу кутового захисник Штирбу не зміг перервати подачу з лівого флангу, а на приглушений м’яч встиг Загорулько, який і забив його з розвороту в сітку —  0:4.

Відразу після перерви «Васт» здивував гостей «голом престижу». Після пасу воротаря пішов через лівий фланг Вітенко й вирізав подачу на дальню стійку, де Крамаренко головою пробив у дальній кут – 1:4.  Звісно, переломити хід зустрічі «Васту» було б важко. Так що «Нива» контролювала хід гри і в кінцівці поставила ефектну крапку.

Кобцов на своїй половині поля пішов у підкат і сам же дав пас на хід Загорульку, Артур вирвався на воротаря та реалізував свій шанс ударом з правої ноги – 1:5. Він став четвертим в історії вінницької «Ниви» автором «покера» та першим після Козьбана, кому вдалося забити чотири м’ячі за гру. Це був шостий гол Артура в чемпіонаті, він вийшов у лідери найвлучніших бомбардирів Другої ліги.

Читайте також:

Веслувальник Дмитро Даниленко першим із вінничан здобув олімпійську ліцензію

«Нива», яка грала тайм у меншості, розійшлася миром зі «Скалою 1911»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Борис Стаднюк

    Молодці!
    Вітаю команду з перемогою, та з "покером" Артура Загорулько.
    Бажаю щоб і в попередніх матчах здобували тільки перемогу.
    НИВА вперед!
    Разом до ПЕРЕМОГИ!

keyboard_arrow_up