«Нива» у контрольному поєдинку перемогла команду Прем'єр-Ліги ФК «Львів»

«Нива» у контрольному поєдинку перемогла команду Прем'єр-Ліги ФК «Львів»
  • Вінницька «Нива» зіграла вже втретє у нинішньому міжсезонні проти команди Прем'єр-Ліги України.
  • Вона провела поєдинок у гостях проти ФК «Львів», який днями очолив новий досвідчений головний тренер Анатолій Безсмертний.
  • Нагадаємо, перед цим нивівці спарингували проти команд УПЛ «Чорноморця» (Одеса) і «Колоса» (Ковалівка). 

На початку першого тайму рахунок відкрив гравець «Ниви» Віталій Кольцов. Після подачі захисник ФК «Львів» невдало вибив круглого. А нивівець, який перебував майже на лінії карного майданчика, з напів-оберта влучно прибив у ціль.   

Після перерви команда з елітного дивізіону зрівняла рахунок. Але «останнє слово» залишилося саме за нивівцями. Вирішальний м’яч провів головний голеадор нашого клубу, граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Він використав помилку захисника, вдало зіграв на перехопленні і реалізував  вихід віч-на-віч із голкіпером. Отже, 1:2 на користь нашої команди.

Відео дня

ФК «Нива» дякує ФК «Львів» і особисто його головному тренеру Анатолію Безсмертному за можливість помірятися силами із командою з елітного дивізіону.  

— Після перемоги над ФК «Львів» жодної ейфорії не відчуваємо. Адже попереду важливі ігри чемпіонату України, до яких треба наполегливо готуватися, — сказав Артур Загорулько.

За словами керівництва клубу, у нинішнє міжсезоння воно цілеспрямовано влаштовувало спаринги «Ниви» проти команд Першої ліги і Прем'єр-Ліги.

— Ми хотіли показати нашим футболістам, що вони спроможні боротися на-рівних проти клубів вищих дивізіонів, у цьому немає нічого неймовірного. Це гарний стимул для гравців, аби вони прагнули підвищувати свій рівень, — пояснив Артур Загорулько.  

Перед чемпіонатом України у нашої футбольної команди майстрів залишився ще один контрольний поєдинок. Першого квітня у Чернівцях «Нива» гратиме проти першолігової «Буковини». А вже восьмого квітня матчем проти «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) вінницькі футболісти поновляють виступи у Другій лізі.

Читайте також:

Футзальний чемпіонат Вінниччини серед ветеранів завершився захоплюючим вінницьким дербі

У Вінниці провели благодійний сімейний шаховий турнір. Діти, батьки і дідусі грали разом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up