У Вінниці провели благодійний сімейний шаховий турнір. Діти, батьки і дідусі грали разом

У Вінниці провели благодійний сімейний шаховий турнір. Діти, батьки і дідусі грали разом
  • У Вінниці вперше за останні десятиріччя відбувся сімейний шаховий турнір.
  • Грали на базі міського Палацу дітей та юнацтва.

На урочистому відкритті юних і дорослих шахістів привітали директор Палацу дітей та юнацтва Ірина Матусяк і начальник міського відділу молодіжної політики Юлія Мончак. 

Змагання мали статус командних. Стартували 32 команди! Грали «стінка на стінку» у п’ять турів за швейцарською системою. Задоволення від процесу гри отримували всі, незалежно від результату. Нерідко дошколярики і молодшокласники із шаховими розрядами давали бій і навіть перемагали дорослих опонентів. 

Відео дня

Після запеклої боротьби виявився одноосібний переможець. Ним стала досвідчена у шахах родина Шафірів – мама Жанна, сини Євгеній і Володимир. Вони виграли усі свої п’ять поєдинків, в тому числі і у срібних призерів – команди Бондарців (тато і два сини). Трійку кращих замкнула родина вимушених переселенців із Маріуполя Пудаків. 


Окремо нагороджувалися команди, складені із двох гравців – дитини і одного із батьків. Тут на «п’єдестал пошани» піднялися команди Дембіцьких, вимушених переселенців із Харкова Волколупів і Немірових.   


Всі збірні отримали від організаторів набори солодких призів і грамоти, призери – медалі, а чемпіони – Кубки. Змагання мало благодійний характер. На потреби ЗСУ зібрали близько 5,5 тисяч гривень. 

Читайте також:

Лідер «Вінницьких Зубрів» привів до перемоги на меморіалі Когана збірну техуніверситету

ФК «ЯСКО» здобув золото футзального чемпіонату області. Пройшов турнір без поразок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up