«Нива» поступилася «Епіцентру» в завершальному контрольному поєдинку

«Нива» поступилася «Епіцентру» в завершальному контрольному поєдинку
  • У це міжсезоння вінницька «Нива» провела низку контрольних поєдинків, і доволі успішно.
  • Зокрема, підопічні Юрія Ярошенка до 13 березня   здобули перемоги над хмельницьким «Поділлям» (1 ліга) - 2:1, харківським «Універом-Динамо» (аматори) - 2:0, уманським «Базисом» (аматори) -7:0, ФК «Маріуполь» (1 ліга) - 4:2, ФК «Чернігов» (1 ліга) - 2:1 і ФК «Vivad» з Романова (1 ліга) - 3:0.
  • Також в Одесі нивівці зробили нічию з «Чорноморцем» (Прем’єр-ліга) - 2:2 і програли «Звягелю» (2 ліга) – 0:3.

Сьогоднішня гра проти першолігового «Епіцентру» (Кам’янець-Подільський) завершувала контрольну серію. Востаннє із цією командою «Нива» грала в гостях влітку минулого року і поступилася – 1:2. На жаль, цього разу реваншуватися не вийшло.

«Нива» вийшла на поле в такому стартовому складі:  воротар на перегляді - Грачов, Лотоцький, Д. Мельник, Борячук, Ничипоренко, Євтіхов, Варяник, Страшкевич, Гончар, Загорулько. На заміну виходили Власенко, Петленко, Швець, Кобцов.

В першому таймі нивівці діяли аж ніяк не гірше суперника. Найбільш реальний шанс відкрити рахунок мав новачок вінницького клубу Родіон Гончар. На жаль, він не використав вихід віч-на-віч із голкіпером.

Відео дня

А ось після перерви забивали лише футболісти Першої ліги. Голами відзначилися Андрій Ліповуз, Данило Кравчук і Андрій Беженар. Це сталося через помилки вінничан у захисній і воротарській ланці.

На жаль, «Нива» поступилася із рахунком 0:3. Але в цілому в контрольних поєдинках колектив Юрія Ярошенка справив добре враження своєю грою і результатами. Тож можна очікувати і на звитяги в другій половині чемпіонату України (Друга ліга)!    

Читайте також:

Вінничани виграли чемпіонат країни з тхеквондо і здобули звання кандидатів у майстри

Вінницька гімнастка Лейла Юсіфзаде стала шостою на турнірі «Miss Valentine» в Естонії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Поліщук

    Цікаво, чому ж радіють футболісти на фото? Що лише три пропустили?

keyboard_arrow_up