Вінничани виграли чемпіонат країни з тхеквондо і здобули звання кандидатів у майстри

Вінничани виграли чемпіонат країни з тхеквондо і здобули звання кандидатів у майстри
  • Луцьк приймав чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ) серед кадетів, молодших юнаків і юнаків.
  • Там успішно виступили вихованці обласної дитячо-юнацької спортшколи «Колос» на чолі з тренером Тамарою Карапетян-Семенюк.
  • А також спортсмени клубу «RED SUN Vinnytsia», яких тренують Леонід Кулаковський і Тамара Карапетян-Семенюк.

Чемпіонами стали Ярослав Вечірко (кадети, до 49 кг, здобув звання кандидата у майстри спорту), Євгенія Базяк (кадети, до 41 кг, виконала КМС) і Анастасія Трофімчук (молодші юнаки, до 37 кг). Срібло в активі Надії Кузнєцової (кадети, до 41 кг, виконала КМС), Аріни Гріши (юнаки, до 36 кг), Анастасії Семенюк (молодші юнаки, до 20 кг) і Анни Петрунько (молодші юнаки, до 26 кг). Бронзу здобули Іван Богутенко (молодші юнаки, до 26 кг), Михайло Закусілов (юнаки, до 27 кг) і Анастасія Авраменко (молодші юнаки, до 30 кг).

Як повідомила Тамара Карапетян, на цьому чемпіонаті відбирали найкращих кадетів до складу збірної України. Ці борці продовжать змагатися на всеукраїнських та міжнародних турнірах за путівку на чемпіонат Європи серед кадетів. Він відбудеться в червні у Албанії.

Відео дня

За словами Тамари Карапетян, у Луцьку кадетська збірна Вінниччини показала найкращий результат за останні роки. Недарма одразу п’ять наших спортсменів здобули звання КМС та мають хороші шанси потрапити до збірної України. Це Надія Кузнєцова, Ярослав Вечірко і Євгенія Базяк (їх тренують Тамара Карапетян-Семенюк і Леонід Кулаковський), Анна Сорочан (тренер — Лілія Романенко) і Тимур Качуринський (тренер — Анатолій Нариженко).


Читайте також:

Вінницька гімнастка Лейла Юсіфзаде стала шостою на турнірі «Miss Valentine» в Естонії

«Вінницькі вовки» набирають новачків. Запрошують всіх, незалежно від віку і статі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up