«Нива» не змогла реваншуватися у львівських «Карпат-2». Знову «суха» нічия

«Нива» не змогла реваншуватися у львівських «Карпат-2». Знову «суха» нічия
  • У 22-му турі вінницька «Нива» не спромоглася взяти реванш у «Карпат»-2 (Львів) за неприємну домашню поразку на старті чемпіонату України із рахунком 1:4.
  • Сьогодні, 7 квітня, поєдинок завершився із «сухим» результатом.    

Обидві команди навесні встигли зіграти по одному матчу — й унічию. «Нива» в Стрию розійшлася миром зі «Скалою» 1911 (0:0), тоді як «Карпати-2» зіграли 1:1 в Одесі (з «Реал Фармою»).

У випадку перемоги «Нива» могла не лише обійти «Карпати-2», а й зробити відразу кілька кроків у таблиці. Молоді львів’яни теж прагнули  виграти, бо в цьому випадку в них були шанси змістити з шостого місця кудрівців.

Господарі активніше розпочали гру, але їм не вдавалося довести свої атаки до логічного завершення. Було багато боротьби, а ось конструктиву не вистачало. Поступово підопічні Юрія Ярошенка почали більше контролювати м’яч, проте роботи у Домчака не було.

Відео дня

Темп матчу видався досить повільним. На 18-й хвилині стався перший момент у грі, коли Загорулько з меж штрафної пробив вище воріт.

Підопічні Гнатіва грали вертикально, але вигравати верхову боротьбу в більшості епізодах їм не вдавалося. Згадати можна хіба що удар Тлумака з кутового, коли м’яч після удару хавбека львів’ян влучив у поперечину.

Перший тайм завершився без голів. Очікували на більш цікаву гру від команд до перерви.

На початку другого тайму почали високо пресингувати нивівці, але ж у заключній третині поля гостроти було замало. На 52-й хвилині Олег Ничипоренко збив Тлумака і отримав другу жовту.

Майже відразу після вилучення міг виводити господарів вперед Сидун, але його удар у ближній кут парирував голкіпер «Ниви». До речі, вінничани навіть у меншості не забували про атаку.

Як не дивно, але у більшості підопічним Гнатіва легше не стало. Вінницький колектив продовжив якісно оборонятися. На 77-й хвилині «Нива» могла навіть вийти вперед, але удар Петленка парирував Домчак. Принести перемогу «Карпатам-2» міг Шах, але м’яч після його удару влучив у стійку.

Матч так і завершився без голів — для вінничан це другий поспіль безгольовий матч у 2024 році.

 

Читайте також: 

У Вінниці відкрилася фотовиставка «Янголи спорту». На останньому фото — наш Сергій Чуприна

«Нивівська» молодь подужала лідера у подільському дербі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up