«Нивівська» молодь подужала лідера у подільському дербі

«Нивівська» молодь подужала лідера у подільському дербі
  • «Молодіжка» вінницької «Ниви» поновила виступи в чемпіонаті України серед юнаків до 19 років (U-19). 
  • Наша команда приймала лідера групи «Поділля» (Хмельницький).
  • Подоляни випереджали нивівців на чотири очки (21 бал проти 17-ти). Тож матч мав велике значення в плані боротьби за лідерство.   

На 14-й хвилині, після флангового проходу Артема Юрченка, вінничанин Дмитро Чигур відкрив рахунок. Із мінімальною перевагою «Ниви» завершився перший тайм.

Подвоїв рахунок на 73-й хвилині Вадим Панасюк, який відновлюється після травми і вийшов на заміну. Він показав неабияку індивідуальну майстерність при обіграші суперника і влучив у ворота із 17-и метрів. Вже через хвилину, після флангового прострілу, гості звели перевагу вінничан до мінімуму.

А на 78-й хвилині, після розрізної передачі Дмитра Чигура, Артем Юрченко встановив остаточний рахунок — 3:1.

Відео дня

Основу нинішньої «Ниви» U-19 складають випускники однойменної обласної спортшколи. Тренують її також наставники спортшколи «Нива» Віталій Рижковий, Олександр Дуднік і Михайло Зайцев.

— Мета «Ниви» U-19 на сезон — зайняти перше чи друге місце в групі і вийти до фінальної частини чемпіонату України. Попереду ще шість матчів. Наступну гру наша команда зіграє проти «Покрови» (Львів). Перший поєдинок цих суперників завершився «сухою» нічиєю, — нагадав директор спортшколи «Нива» Ігор Коваль.

Нині в «Ниві» U-19 не бракує спортсменів, які тренуються разом із основним клубом і вже мають професіональні контракти.

— Президент ФК «Нива» Артур Загорулько — на правильному шляху. Дякуємо йому за збереження «Ниви» U-19. Після одного-двох років виступів за неї кілька гравців мають увійти до основного складу професіональної команди. Це перспективна молодь. Наші суперники із «Поділля» були значно старші, — сказав Ігор Коваль. 
 

Читайте також:

Вінницька команда «Сапфір» здобула срібло у «вишці» Аматорської футзальної ліги України

Збірна педуніверситету виграла обласний чемпіонат з футзалу серед студентів  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up