Гол аргентинського легіонера галицьких «Карпат» на останній хвилині нокаутував «Ниву»

Гол аргентинського легіонера галицьких «Карпат» на останній хвилині нокаутував «Ниву»
  • Матч 13-го туру чемпіонату України з футболу (друга ліга) між галицькими «Карпатами» і вінницькою «Нивою» представляв значний спортивний інтерес.
  • Адже зустрічалися сусіди по турнірній таблиці групи «А». Нивівці посідали із 18-ма очками сьоме місце, а галичани відставали на чотири бали.
  • Гра проходила сьогодні, 10 жовтня, у Бурштині, бо домашній стадіон «карпатівців» у Галичі зараз на реконструкції.   

Обом командам було потрібно реабілітуватися перед своїми вболівальниками. «Карпати» в попередньому турі поступилися в гостях «ЛНЗ» (Черкаси) – 0:5. А нивівці перед цим чотири матчі поспіль не могли здобути перемогу.

Цікаво, що головним тренером «Карпат» є іспанець Карлос Інарехос. В складі цієї команди є одразу п’ять легіонерів – із Аргентини, Іспанії, Колумбії. Один із них, колумбійський нападник Болівар Мартінез, був у стартовому складі матчу із «Нивою» . А аргентинець Ікер Скотто вийшов на заміну і забив вирішальний м’яч.

Щодо стартового складу «Ниви», то після кількох матчів у запасі на пост № 1 повернувся Максим Гурідов. Лінію нападу підсилив Ігор Маляренко, який відбув дискваліфікацію. А ось головний тренер нашої команди Володимир Циткін не міг повноцінно керувати командою, бо отримав червону картку у попередньому матчі.     

Відео дня

На зустрічних курсах     

Перша половина гри проходила на зустрічних курсах. Рахунок на 37-й хвилині відкрили господарі поля. Головою із близької відстані влучно пробив  Богдан Мордас. Але вже через хвилину гол у відповідь забив Ігор Маляренко, який опинився неприкритим в районі 11-метрової позначки. 1:1, із таким показником команди пішли в роздягальню.

Після перерви «Нива» переважно діяла «першим номером». Але катастрофічно не фортунило під час виконання завершального удару: одного разу господарів врятувала штанга, а ще раз після взяття воріт «Карпат» було зафіксовано офсайд. На жаль, реалізація створених численних гольових моментів продовжує залишатися «ахілесовою п’ятою» нинішньої вінницької команди майстрів.  

«Холодний душ»

На 59-й хвилині Богдан Мордас після контратаки увірвався в карний майданчик «Ниви» і оформив гольовий дубль. І знову наша команда зусиллями Антона Брижчука швидко відігралася. Нападник опинився неприкритим у вигідній позиції і вразив ціль. 2:2!

На фініші матчу колектив Артура Загорулька і Володимира Циткіна, який не влаштовувала чергова нічия, спробував організувати фінальний штурм. На жаль, як уже не раз було в цьому сезоні, «Нива» таким чином послабила тили. Цим і скористалися господарі поля. На останній хвилині вони провели швидку контратаку, після якої Ікер Скотто реалізував вихід сам-на-сам із Максимом Гурідовим. 3:2 – «холодний душ» для «Ниви».

В наступному турі наша команда зіграє проти одного із лідерів групи «А» ЛНЗ. Гра пройде 16 жовтня в Черкасах. 

 

Читате також:

У вінницькій веслувальній спортшколі, де готують олімпійців, немає туалету для спортсменів

На відкритому Кубку області з UFMMA вінницькі «січовики» випередили одеських «воїнів»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Жора

    )))))
  • Сергій Поліщук

    Ех, і з гімном не перемогли...

keyboard_arrow_up