Футзалістки Хмільника виграли домашній турнір на підтримку ЗСУ

Футзалістки Хмільника виграли домашній турнір на підтримку ЗСУ
  • Шостого листопада у Хмільнику пройшов відкритий обласний футзальний турнір серед команд дівчат 2003-2004 р.н.
  • Змагання організували відділ молоді та спорту Хмільницької міської ради та обласна Асоціація футболу. Вони були влаштовані на підтримку ЗСУ.

Зібрані на матчах благодійні кошти будуть передані нашим військовим. На іграх були присутні спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко і тренер всіх жіночих збірних Вінниччини з футболу Юрій Наровицький.    

Після групового етапу і стикових матчів перше місце посіла команда ФК «Хмільник». В напруженому фінальному матчі вона переграла «Еліту» (Демківка) із рахунком 6:3. Бронзові нагороди у ФК «Бердичів». Гості із Жмитомирщини в матчі за третє місце розгромили футболісток ДЮСШ Літина — 10:0. На п’ятій позиції залишилася ДЮСШ «Колос» (Бар), на шостій — ДЮСШ Хмельницького.

Відео дня

Призери були нагороджені відзнаками волонтерства Вінницької обласної військової адміністрації і Кубками. Кожна команда отримала по м’ячу від обласної Асоціації футболу.  

Були вручені й індивідуальні нагороди. Найкращим воротарем турніру стала Анастасія Чубак, найкращим гравцем — Олена Марценюк (обидві — ФК «Хмільник»), найкращим нападником  — Адріана Кушнір («Еліта», Демківка), найкращим бомбардиром — Анастасія Арзамасова (ФК «Бердичів).

— В Україні останнім часом робиться великий акцент на розвиток жіночого футболу і футзалу. Такий же підхід буде і у Асоціації футзалу Вінницької області. Будемо намагатися максимально дбати про розвиток жіночого і дівочого футзалу в регіоні, — прокоментував президент Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко.  


Читайте також:

«Нива» завершила рік нічиєю. Наша команда врятувала гру із «Хустом» у компенсований час

Шестирічний вундеркінд Артем Кучер виграв обласний турнір «Шаховий дебют» на підтримку ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Катя Драчук

    Молодці!

keyboard_arrow_up