Футболістки «Ниви» виграли обласний турнір у Калинівці. Не пропустили жодного м’яча

Футболістки «Ниви» виграли обласний турнір у Калинівці. Не пропустили жодного м’яча
  • З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Калинівці провели футбольний турнір серед жінок.
  • На старт вийшли чотири команди. Окрім господарок майданчика, грали «Нива» (Вінниця), «Колос» (Махнівка) і збірна Бару.
  • Змагання підтримала обласна Асоціація футболу.

Виявляли кращих за олімпійською системою. У першому півфіналі зустрілися команди Бару і Калинівки. Гра завершилася із рахунком 0:0. А в серії пенальті перемогла збірна господарок поля — 5:3. В іншому півфіналі вінничанки мінімально здолали «Колос» —  1:0.

В поєдинку за третє місце футболістки Махнівки переграли барчанок. В фіналі «Нива» розгромила калинівчанок – 6:0. Гольовим дублем відзначилася Олена Марценюк, по одному м’ячу провели Марта Буніна, Анастасія Чорна, Анастасія Кучеренко (обидві – гравці вінницького клубу вищої ліги «ЕМС-Поділля»).  До речі, ця команда в рамках чемпіонату України 17 вересня прийматиме «Дніпро». Гра пройде на стадіоні Палацу дітей та юнацтва, починаючи із 13-ї години.      

На урочистому нагородженні командам-призерам вручили Кубки, а гравцям — грамоти. Також відзначили найсильніших футболісток турніру (за амплуа). Найкращим гравцем турніру виявилася вінничанка Олена Марценюк.  
 

Відео дня

Читайте також:

Нагородили найкращих спортсменів і тренерів Вінниці з нагоди професійного свята

Майбутні педагоги виграли благодійний турнір до Дня фізкультурника

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Слава Vector

    Добрий день. Якщо ви хочете зробити ставку на якусь спортивну гру чи подію, можу порекомендувати пошукати для цього спеціальні сайти з відгуків людей. У цьому випадку ви уникнете проблем з шахрайством і виведенням грошей, використовуючи https://www.vwdrive.com.ua/favbet-stavki-na-sport-na-vigidnih-umovah/ тут ви також можете знайти безліч видів спорту. Сподіваюся, це допомагає вам!

keyboard_arrow_up