Футболістки команди вищої ліги «ЕМС-Поділля» перемогли чоловіків на благодійному турнірі

Футболістки команди вищої ліги «ЕМС-Поділля» перемогли чоловіків на благодійному турнірі
  • Жіноча команда «Нива», складена із гравців вінницького колективу вищої ліги «ЕМС-Поділля», взяла участь у благодійному турнірі на потреби ЗСУ.  
  • Дівчата грали виключно проти чоловічих команд.
  • Вони по одному разу перемогли, зіграли внічию із зазнали поразки.

Детальніше про турнір на стадіоні школи № 35, а також про стан справ у ФК "ЕМС-Поділля" розповіла провідний гравець і адміністратор цієї команди Юліанна Філатова. Вона повідомила, що в стартовій грі дівчата програли чоловікам із рахунком 4:5. В другому матчі вони зіграли внічию із «Градом» (Селище). – 4:4. В завершальному поєдинку перемогли «Фенікс» (Селище) – 4:3.    

 — Проти сильнішої команди завжди цікавіше грати. Хлопці іноді трішки піддавалися. Але ми не здавалися. Прагнули проводити комбінації, атакувати і забивати м’ячі. До того у кожному поєдинку ми отримували фору у три голи. Це додавало спортивної мотивації , — прокоментувала Юліанна Філатова.

Відео дня

Допомога пораненим і переселенцям   

Юліанна та ії партнерки по команді із задоволенням взяли участь у благодійних матчах. Адже на зібрані кошти були придбані медикаменти для поранених бійців ЗСУ.

— Ми також намагаємося допомагати вимушеним переселенцям, які прибувають до Вінниці. В тому числі і футболісткам інших регіонів. Для цього зв’язуємося із представниками різних клубів. Приміром, представниць жіночої команди Чернігова зустріли на нашому залізничному вокзалі і допомогли відправити на Західну Україну, — повідомила вона.  

Низка гравців команди "ЕМС-Поділля" наразі волонтерять. Приміром, в’яжуть маскувальні сітки.

— Віримо і чекаємо на швидку перемогу над російським агресором. Водночас потрібно не бути байдужим до сирен повітряної тривоги і допомагати ЗСУ, аби її пришвидшити.  – продовжує Юліанна Філатова.

У Словаччині, Італії, Нідерландах

Нині у Вінниці залишається 10-12 футболісток "ЕМС-Поділля", це приблизно половина команди нашої вищої ліги. Решта – за кордоном.

— Вони підписали тимчасові контракти у Словаччині, Італії, Нідерландах, Румунії. Приміром, в словацькому клубі U-19 зараз перебувають Дар’я Терещук, Єва Ізотова і Діляра Бондарєва. Це дасть їм можливість набратися спортивного досвіду,  — каже Юліанна Філатова.       

Решта гравчинь «ЕМС-Поділля» понад тиждень тому почали тренуватися разом із хлопцями у Вінниці.

— На тренування можуть прийти 6-9 дівчат. Деякі перебувають у районах нашої області. Хто має можливість, приїздить, — пояснила адміністратор команди.

Читайте також:

Благодійні матчі на потреби ЗСУ. На зібрані 300 тисяч гривень придбали медичне обладнання

Вінницький шаховий гросмейстер Ілля Нижник вийшов на перше місце в Україні за рейтингом

Учасники конкурсу «За здоровий спосіб життя» радили відмовитися від вейпів, а час на ґаджети замінити спортом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up