Благодійники встановлять системи очистки води з фонтанчиками у спортшколах Вінниччини

Благодійники встановлять системи очистки води з фонтанчиками у спортшколах Вінниччини
  • У Тульчині, на стадіоні місцевої спортшколи, провели благодійний ветеранський матч з міні-футболу. На ньому збирали кошти на потреби ЗСУ. 
  • Спортивний захід пройшов за підтримки районної військової адміністрації Тульчинського району і Асоціації футзалу Вінницької області. 

Грали дві збірні ветеранів (від 40 років). Колектив мерів Вінницької області, срібний призер Всеукраїнських змагань, поступився команді ветеранів Тульчинщини — 2:7. В цьому матчі два голи забив начальник районної військової адміністрації Тульчинського району Олександр Гаврилюк.  Каже, що вірив у перемогу своєї команди. 

— В футбол граю з дитинства. Виступав за колектив Крижополя у першій лізі чемпіонату області. Нині приблизно раз у місяць граю на ветеранському рівні. Через травму коліна поки що не можу діяти на полі в повну силу, — сказав Олександр Гаврилюк.

Відео дня

Нагородження провели голова Асоціації футзалу Вінницької області Юрій Максименко разом зі своїми заступниками Володимиром Онофрійчуком та Олександром Криловим. Були вручені грамоти, медалі і Кубки.     

Також Володимир Онофрійчук, як керівник благодійної організації Rotary Club Vinnytsia Postup, презентував подарунок — систему очистки води з питним фонтанчиком на території спорткомплексу Тульчинської ДЮСШ. Її було встановлено завдяки німецьким партнерам — Rotary Club Eggenfelden-Pfarrkirchen. Йшлося про те, що ротарійці надалі встановлюватимуть аналогічні системи очистки води і в інших спортивних закладах Вінницької області.

Читайте також:

Меморіал Миколи Негрєєва у Вінниці вперше виграли футболісти з Бердичева

Нагородили найкращих у першому півріччі важкоатлетів Вінницької області

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up