Активний відпочинок для дорослих та дітей у Вінниці. Огляд компаній, що уже працюють (партнерський проєкт)

Активний відпочинок для дорослих та дітей у Вінниці. Огляд компаній, що уже працюють (партнерський проєкт)

У сучасних вінничан та гостей міста все більшою популярністю користуються не просто поїздки в різні місця, з метою погуляти, сфотографуватися і повернутися, а активний відпочинок — такий, що допоможе розслабитись та відволіктись від складнощів сьогодення. Для любителів активного відпочинку пропонуємо цікаві розваги:

  • прогулянки на велосипедах, електросамокатах, електровелосипедах, 
  • прогулянки на конях, теплоході
  • ігри у волейбол та бадмінтон, катання на катамаранах та човнах
  • купання у відкритому басейні 
  • батути, лабіринт, сучасні атракціони
  • зоопарк та планетарій

 

SkyLife - прокат-магазин велосипедів, електросамокатів, електровелосипедів. Ремонт

Найбільший прокат нових велосипедів у Вінниці. У прокаті більше 90 велосипедів – від дитячих до Гірських МТБ, від міських до Фет-байків, від шосейників до гравійників.

Для найменших дітей є велосипеди з дитячими кріслами або маленьки велосипеди з допоміжними колесами. Також в оренду можна взяти електросамокати, електровелосипеди та дрібне спорядження. 

Також є МАГАЗИН запчастин та велосипедів - як нових так і однорічних б.у.
Займаємося РЕМОНТОМ велосипедів, якість гарантована, досвід роботи 10 років.
Ми відкрили ще одну точку прокату та добавили перший в Вінниці Прокат нових роликів. Нові та зручні роликі вже чекають Вас в нашому новому пункті прокату, на Космонавтів 79. 

Ми були топ-прокатом у Харкові до війни, тепер і Вінницю пересадимо на новий рівень велосипедів!

Вартість оренди:

  • Дорослий велосипед - 70грн/1 година, 40грн - кожна наступна.
  • Дитячий велосипед - 45грн/1 г од, 20грн - наступна.
  • Тан-дєм 100грн - 1 г, 50грн наступна.

Заходьте на сайт, там є більш детальніша інформація.

Графік роботи: пн-пт 11-21, суб-вс 10-21

Адреса: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе 85
Тел.: (063) 63-2-911-2
Сайт: prokatskylife.com
Інстаграм: @skylifeprokat
Телеграм: https://t.me/skylifeprokat2012


Vinnytsia Badminton Club

Вінницький бадмінтонний клуб запрошує жителів та гостей м. Вінниці цікаво, енергійно та корисно провести час.

Спортивний бадмінтон - одночасне поєднання інтенсивного тренування та азартної гри, приправленої хорошим настроєм.
 
В клубі діють групи для дорослих та дітей.
Дітки, які через війну вимушені були залишити свої домівки можуть відвідувати заняття безкоштовно.

Тренування проводять кваліфіковані тренери – Майстри спорту України, чемпіони України, учасники чемпіонатів світу та Європи.
 
Для того, щоб почати тренуватись не потрібно вміти грати в бадмінтон, достатньо просто прийти - ми повністю забезпечуємо відвідувачів ракетками та  воланами.

Заняття з бадмінтону рекомендовані всім віковим категоріям та не мають протипоказань.
Ласкаво просимо в наш зал!

Вартість тренування для дорослого - 100 грн за дві години.
Для дітей  - 50 грн.

Працюємо: 09:00 до 22:00
Адреса: м. Вінниця, вул. Пирогова, 71-а (ВФЕУ – праве крило, 4-й поверх)
Телефони: 063 329 6909, 096 178 4249  
Instagram: @badminton_vinnytsia
Facebook: @badmintonvinnytsia


База відпочинку Кльове місце

Заміський готельний комплекс з широким асортиментом послуг. Тут можна добре відпочити і гарно порибалити, покупатися в чистому озері та басейному комплексі Letto, скуштувати смачну європейську кухню, переночувати в комфортних номерах, винайняти альтанку, як в лісі, так і у самої водойми, попаритися в бані на дровах та самостійно приготувати страви на відкритому вогнищі.  Наша риболовля коштує 200 гривень за світловий день.

«Кльове місце» - база відпочинку, де можна чудово провести дозвілля. Відпочивальникам пропонують зіграти у волейбол, покататися на катамаранах та човнах, а також попаритись в лазні. Літом наші аніматори займуть ваших діток активними іграми.

Є можливість відпочити в альтанці та приготувати свої страви самостійно. За 50 гривень з людини ви отримаєте: альтанку, мангал, облаштований пляж біля озера, купання в озері, дитячу гірку-камікадзе, ігрові майданчики, послуги аніматорів, мяч та сітку для гри у волейбол.

Також в «Кльовому місці» пропонують готельні послуги. Можна подобово орендувати номер чи котедж. Вартість проживання від 700 до 1300 грн, в залежності від кількості чоловік та «класу» житла. На території працює кафе, де можна замовити смачні страви європейської кухні.

Басейний комплекс «Letto» знаходиться на території бази "Кльове місце" та являє собою окрему зону . Глибина великого басейну сягає 1,5 м, глибина малого — 0,7 м. Для Вашого комфорту у комплексі є все необхідне, а саме: прокат рушників, дитячий майданчик, душ, роздягальня, зручні шезлонги та парасолі від сонця, дитяча анімація, фуд-корт біля басейну, кальяни, прохолоджуючі напої та коктейлі від наших барменів.

Адреса: одразу за с.Лука-Мелешківська, що біля Вінниці, рухаємось по Тиврівській трасі 1,3 км (від з/д переїзду), повертаємо ліворуч.
Телефон: (067) 911 95 14
Інстаграм: @Letto_klevoe
Сайтklevoemesto.vn.ua


Дитячий розважальний центр "Країна мрій"

Шукаєте найкраще місце для дитячого та сімейного відпочинку? Ми знаємо таке місце - ДРЦ «Країна Мрій»! Безліміт розваг та якісне дитяче дозвілля від справжніх професіоналів своєї справи.

На Вас чекають позитивні та приємні враження, адже для Ваших емоцій, ми облаштували близько 3500 кв.м тематичних зон розваг:

  • сучасні атракціони, інтерактиви, містечко професій, лазертаг, тюбінг, батути, лабіринт, басейни з кульками, в’язане містечко,
  • новітній атракціон «Вулкан», окрема територія розваг для найменших, зона для творчості

А також: 

  • Тематичні кімнати з улюбленими героями для святкування дитячих днів народжень.
  • Незабутні аніматори з шаленими анімаціями та різноманітним шоу!
  • У закладі працює сімейний ресторан з дитячим меню.

Щотижня для всіх бажаючих гостей проводяться майстер-класи та розважальні програми згідно графіку, що входять у вартість вхідного квитка разом із можливістю перебувати у закладі протягом дня.

Розклад роботи ДРЦ «Країна Мрій»: 
Пн з 12:00-21:00
Вт-Нд 10:00-21:00

Вартість розваг у дитячому розважальному центру Країна Мрій:

Безкоштовно: дітям учасників війни (ЗСУ, МВС, ТРО, УБД), Імениннику у день народження, дітям до 1,5 року, Кожній третій дитині з багатодітної сім‘ї при повній оплаті за двох дітей,  дітям з інвалідністю.

А також з Вт - Пт 10:00 - 12:00 безкоштовний вхід для дітей переселенців при пред'явленні підтверджуючих документів: свідоцтв та посвідчень, місця проживання в паспорті.

Найбільший і найпопулярніший дитячий розважальний центр у твоєму місті «Країна мрій» вже чекає на Вас!

Адреса: м. Вінниця, Юності, 18 ТРЦ S)mall
Фейсбук: @krainamriy.fun
Інстаграм: @krainamriy.fun


Відпочинок на теплоходах по Південному Бугу

Пристань "Вінниця" запрошує всіх вінничан та гостей міста здійснити захоплюючу подорож на теплоходах "Л. Ратушна" та "Пирогов М. І"!

З пристані "Вінниця", під центральним мостом, Ви можете відвідати захоплюючі річкові прогулянки по річці Південний Буг на теплоходах "Ляля Ратушна" і "М. І. Пирогов". Вінничанам та гостям міста пропонують стандартні "тури" від причалу біля площі Жовтневої і до Сабарова.

Крім основного маршруту на Сабарів, катери курсуватимуть і у бік Стрижавки, але лише за попереднім замовленням.

Розклад екскурсій:
Теплохід відправляється щогодини з пристані "Вінниця", на площі Жовтневій, з 11.00 до 20.00.
Прогулянка тривати 45 хвилин, після чого теплохід швартується на пристані Сабарів. Тут ви можете прогулятися по мальовничій лісовій місцевості і повернутися назад цим або наступним теплоходом.

Останній теплохід відправляється з Сабарова на пристань "Вінниця" о 20.00 і прибуває на площу Жовтневу о 20.45.

Тривалість водної прогулянки приблизно від 45 хв до 1 год. 


Прогулянка на конях

Якщо Ви хочете відчути себе впевнено в сідлі, отримати заряд енергії та поринути у світ кінного спорту хоч би на годину, тоді Вам потрібно обов’язково спробувати кінні прогулянки. Катання на коні — це відмінний відпочинок, розслаблення, яке не залишить байдужим ні дорослого, ні дитину. Верхова їзда є відмінною зарядкою для Вашого тіла, оскільки при катанні на коні усі м’язи активно працюють, виробляється правильна осанка, легені насичуються повітрям і після прогулянки залишаються тільки позитивні емоції, покращується настрій.

Прогулянка на конях на заході сонця, біля лісу, озер та по безкраїх полях, купання з кіньми — що може бути романтичніше? 

До ваших послуг: кінні походи, купання з кіньми, прогулянка біля лісу, фото та відеозйомка. 

Інстаграм: @horses_vin
Тел.: (098) 474 07 16

Вінницький планетарій

залишився єдиним зі стаціонарних, що працює в Україні після початку війни. Його програми можна переглянути щодня і навіть у вихідні. 

Для різних вікових груп науковці створили цікаві програми. Їх всього близько сотні. Розказуємо коли ви можете відвідати планетарій і скільки це коштує. Більше..

 


Атракціони в Центральному парку

З 1 травня у Центральному міському парку імені Миколи Леонтовича запрацювали атракціони.

Відвідувачів одразу попередили, що під час повітряної тривоги каруселі зупинятимуться. «Оглядове колесо» в такому випадку не виключають, воно має пройти повний круг, аби люди могли залишити атракціон.

Розцінки на атракціони наразі залишилися такими самими, як і торік. Про це свідчить прейскурант на касах. До прикладу, вартість квитка на «Оглядове колесо» — 80 гривень  за один оберт, «Карусель» — 40 гривень за три хвилини, «Дитяча залізна дорога» — 50 гривень за два кола. Комерційні атракціони для дітей — по 60 гривень. Більше...


Розваги у Вінницькому зоо-дворику

Ближче до природи. У тому ж самому центральному парку можна не лише з’їсти морозива, прогулятись вуличками, насолодитись прохододним затінком, а й стати ближче до природи. Адже у центрі парку є невеличкий імпровізований зоодворик. Таке дозвілля мабуть буде більш цікавим для малечі, але хто відмовиться погодувати милих звірів! Бульше...


Подільський зоопарк

під час війни тимчасово призупиняв свою роботу, але вже близько місяця тому знову відкрив свої двері для відвідувачів. Сюди приходять люди з дітками, і не тільки, аби трішки відволіктися від суворої реальності воєнного часу. 

Платячи за квитки, вінничани не лише насолоджуються спілкування з тваринами, а й допомагають зоопарку дбати про підопічних та тварин-переселенців, які тут поселилися. Більше.. 

З 1 травня вартість вхідних квитків до Подільського зоопарку змінилася. Дорослим за відвідання зоопарку тепер доведеться сплатити 100 гривень, учням/студентам – 50 гривень, дітям віком від 3 до 6 років — 20 гривень. Вхід до зоопарку для найменших відвідувачів (від 0 до 3 років) залишається безплатний. 

Знаходиться зоопарк на вулиці Сергія Зулінського, 9.
Працює заклад щоденно з 09.00 до 19.00. А також ви можете стежити за новинами зоопарку на їхній Facebook-сторінці.

keyboard_arrow_up