В Центральному парку запрацювали атракціони та «Оглядове колесо». Які ціни на каруселі?

В Центральному парку запрацювали атракціони та «Оглядове колесо». Які ціни на каруселі?
  • З 1 травня у Центральному міському парку імені Миколи Леонтовича запрацювали атракціони.
  • Дізналися, яка вартість квитків на каруселі, і як працюють вони під час повітряної тривоги.

 Сяє травневе сонце, алеями прогулюються пари, сміються діти на атракціонах. У серці Вінниці, центральному парку ім. М. Леонтовича про війну лише час від часу нагадують сирени.

Відео дня

 Відвідувачів одразу попередили, що під час повітряної тривоги каруселі зупинятимуться. «Оглядове колесо» в такому випадку не виключають, воно має пройти повний круг, аби люди могли залишити атракціон.

Напередодні літнього сезону у Центральному парку був проведений техогляд каруселів та експертно-технічне обстеження. Також кожного дня, перед початком їх роботи, перевіряють справність конструкцій. 

Як розповіли журналістам працівники парку, відвідувачів щодня вистачає. Приходять вінничани, гості міста, переселенці. Батьки кажуть, що розважають малечу на каруселях, аби ті насолоджувалися дитинством, і самі відволікаються від сумних новин.

Розцінки на атракціони наразі залишилися такими самими, як і торік. Про це свідчить прейскурант на касах. До прикладу, вартість квитка на «Оглядове колесо» — 80 гривень  за один оберт, «Карусель» — 40 гривень за три хвилини, «Дитяча залізна дорога» — 50 гривень за два кола. Комерційні атракціони для дітей — по 60 і 100 гривень.

 Працюють у зоні відпочинку і ятки з солодощами, фаст-фудом та іграшками. Функціонують кав'ярні та ресторани.

Є на території Центрального парку ще одне місце, повз яке не проходять діти з батьками — це Зоодворик. Сімейство контактного зоопарку поповнилось маленькими сурикатами, козенятами, морськими свинками, привезли родину мавп. Вхідний квиток — 50 гривень, корм — 25 гривень.

Поки у парку пустують клумби. Та колектив МКП «Вінницязеленбуд» уже готує для висадки на міських і паркових клумбах квіти, які працівниці підприємства виростили упродовж зимового періоду у теплицях.

 

Читайте також:

Дозвілля для переселенців. Де прогулятися, що відвідати і скуштувати у Вінниці?

«У нас пташки співають, ми осторонь від бойових дій». Митці приймають переселенців у Буші

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (52)
  • Маша Богаченко

    Немає слів щоб виразитись. Навкруги просять не поширювати нічого лишнього, а тут як не новостройки рекламують то каруселі, то катери, то гуманітарку виставляють напоказ. Складається враження що ми на другій планеті. Доплещетись своїми язиками. А може ви спеціально дмухаєте в вогнище?Схаменіться і включіть мізки хоч іноді коли щось рекламуєте.

    Logeximo company reply Маша Богаченко

    етим рашистам все про нас извесно и давно каждий сантиметр нашей неньки земли.луче б так реагировали на сигнали воздушной тревоги ато звучит и все как стояли так и стоят как вкопание
  • Наталья Мельниченко

    Ціни космічні на атракціони
  • Надежда Калитич

    В школи і садочки дітей неможна вести ,війна ,а на актракціони будьласка.
  • Natalia Klumchyk

    Життя триває... Буде куди з дітьми сходити. Не все ж сидіти в чотирьох стінах.

keyboard_arrow_up