Не можна платити банківськими картками у маршрутках та інше важливе за 7 грудня у Вінниці

Не можна платити банківськими картками у маршрутках та інше важливе за 7 грудня у Вінниці
ТОП новин Вінниці за 7 грудня
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 7 грудня.
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Валідатори у маршрутках Вінниці: чому не можна платити банківськими картками?

З літа минулого року в усьому громадському транспорті міста почали працювати валідатори: останніми до цього процесу доєднали маршрутки приватних перевізників. І поки в муніципальному транспорті можна розрахуватися і «Карткою вінничанина», і банківським пластиком, то в маршрутках є або готівка, або «Муніципальна картка». Чому на валідаторах у маршрутках не можна розрахуватись банківською карткою?

На випадок екстрених ситуацій: вінничанам пояснюють, як сформувати запаси

У зв’язку з періодичними обстрілами критичної інфраструктури, оселі звичайних громадян залишаються без світла, води та тепла. У таких випадках важливо підготуватись та сформувати запаси медикаментів, їжі, води та інших речей, поки ситуація не стабілізується.

В тюрму за проросійську пропаганду: вінничани отримали реальний строк

У Вінниці працівниця вищого навчального закладу відкрито проводила проросійську пропаганду. А 51-річний мешканець Вінниці який через свої дописи у забороненій соціальній мережі відкрито закликав до ведення агресивної війни російською федерацією проти України. Обох судили та посадили в тюрму.  На Вінниччині СБУ викрила чергову прибічницю військової агресії російської федерації.  

Відео дня

Смертельна ДТП на Вінниччині: вантажівка врізалась у пасажирський автобус

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 грудня близько 19.20 години  неподалік села Тишківка Гайсинського району. Внаслідок автопригоди загинуло двоє людей. Слідчі встановлюють обставини події.

Жмеринка зустріла на колінах Героя Андрія Скрипника. Військовому було 25 років

Згідно розпорядження секретаря міської ради Вадима Кожуховського вчора, 6 грудня, у Жмеринській громаді оголосили Днем жалоби. Місто прощалося з Героєм, який загинув на війні.

У зв’язку з періодичними обстрілами критичної інфраструктури, нагадаємо, оселі звичайних громадян залишаються без світла, води та тепла. У таких випадках важливо підготуватись та сформувати запаси медикаментів, їжі, води та інших речей, поки ситуація не стабілізується.

 

Читайте також:

Як під час користування генератором уникнути отруєння чадним газом: поради МОЗ

Зима близько. у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up