Вінничанка Наталія Калмикова стала заступником міністра оборони України

Вінничанка Наталія Калмикова стала заступником міністра оборони України

 

  • Уродженка Вінниччини Наталія Калмикова буде займатися питаннями соціального розвитку.

Рішенням Уряду Наталію Калмикову призначено заступником Міністра оборони України з питань соціального розвитку. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

З лютого 2022 вона була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього — радницею Командувача Сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».

Пріоритетні напрями роботи:

Відео дня
  • Реформа кадрової політики, розробка ефективної моделі управління людським потенціалом, цифровізація процесів, створення бренду роботодавця ЗСУ.
  • Військовослужбовці в цивільному житті: адаптація військових, державні гарантії, система ментального здоров’я, побудова сил резерву з ветеранів.
  • Військова медицина: цифровізація та реформа ВЛК, зміна підходів до підготовки з тактичної медицини, жодних компромісів по якості військових аптечок, побудова нової моделі в системі військової медицини (від турнікета та евакуаційної машини до лікування захворювань і протезування).

Довідка 

Наталія Калмикова — вінницька активістка, волонтерка, мама двох дітей та надзвичайно цікава жінка з кубинським корінням. Вміє не лише танцювати сальсу, а й розбирати автомат. На початку повномасштабного вторгнення навіть ходила до військкомату і просилася на війну.

Наталія Калмикова закінчила Вінницький національний медичний університет та Вінницьку академію неперервної освіти за спеціальністю «Магістр публічного управління». Обіймала посади продукт-менеджерки у компанії Delta Medical PoE (червень 2008 — травень 2017), керівниці військового відділу у БО МБФ «Повернись живим» (червень 2017 — січень 2021), радниці з гендерних питань Командувача Сухопутних військ ЗСУ (червень 2021 — листопад 2021).

 

Читайте також:

Вимога для жінок з медичною освітою стати на військовий облік з 1 жовтня. Що про це відомо

«Звільняти професіоналів — це дно». За керівника лікарні під облрадою другий день пікетують

«Купуйте дрони, а не бруківку». Містянки вийшли на першу акцію протесту й запрошують охочих на другу

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач84

    ... я б міністри пішла..) хай мене научать ..Чим дальше в ліс тим більше дров....
  • Читач83

    ... я б міністри пішла..) хай мене научать ..Чим дальше в ліс тим більше дров....
  • Sklad Tiras

    Це не надовго .   Якою потрібно бути пофігісткою по відношенню до держави щоб іти на таку посаду.  ГАНЬБА МІНІСТРУ ЩО ОБИРАЄ ЗАСТУПНИКІВ ТАКОГО РІВНЯ ПРОФЕСІОНАЛІЗМА ,,, Це колись закінчиться? За яку державу гинуть  захисники?
  • Тетяна Карук-Джига

    НАСТУПНА ПОМИЛКА ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА. ЦИВІЛЬНИХ?

keyboard_arrow_up