Різке похолодання та дощі зі снігом: прогноз погоди на наступний тиждень

Різке похолодання та дощі зі снігом: прогноз погоди на наступний тиждень
  • В Україну насувається холодний циклон, який принесе з собою дощі зі снігом. Яку погоду прогнозують у перший день зими та на наступний тиждень, читайте далі.

Наступного тижня до України увірветься різке похолодання, подекуди засніжить. А погода 1 грудня повністю відповідатиме першому дню зими, повідомляють в гідрометеоцентрі.

Погода на тиждень

За словами синоптиків, наступного тижня в Україні очікуємо на вологу та прохолодну погоду.

У понеділок, 29 листопада, буде ще відносно тепло — 7-9 тепла.

Відео дня
Прогноз погоди на 29 листопада

Уже з вівторка розпочнеться різке похолодання. У нічні години температура знизиться до 3 градусів морозу, вдень повітря прогріється до 2 тепла.

 

Прогноз погоди на 30 листопада

«Із середини і до кінця тижня утримається прохолодна погода з невеликими нічними морозами до 5 градусів. Вдень буде 1-5 тепла. Також буде вдосталь опадів через активну циклонічну діяльність над Європою, що також впливатиме і на територію України», —  підкреслили синоптики.

Прогноз погоди на 1 грудня

Зима прийде за розкладом

У вівторок у багатьох регіонах можливий невеликий дощ та мокрий сніг, який пошириться на решту регіонів. Така погода триватиме до кінця тижня.

«Зима цього року прийде за розкладом. З перших днів грудня різко знизиться температура, а у багатьох регіонах засніжить. Зокрема, у західних областях, Вінниччині та Житомирщині», — наголосили в Укргідрометеоцентрі.

Якою погода буде у Вінниці

Наступного тижня Вінниця теж перебуватиме у полі зниженого тиску. Увесь тиждень хмарно, час від часу можливі опади, температура коливатиметься від мінусів і до плюсів. На початку тижня ще плюс, але час від часу можливі дощі.

«Із вівторка температура поступово знижуватиметься. Вночі може бути до трьох морозу, а от в денні години практично увесь тиждень буде невеликий плюс. В середу та п'ятницю можливий дощ зі снігом, але довгострокового характеру опади не носитимуть», — прогнозують на сайті Синоптик.

 

Читайте також:

«А шість років Вас все влаштовувало?». Як ми рятували родину від сімейного насилля

У «червоній» зоні субсидії збільшили на 50%. Як вінничанам переоформити виплати?

Активіст,  що збив жінку на Старому місті,  справді був п'яний. Шукають свідка на сірій машині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up