На вихідні обіцяють плюси: синоптики розповіли про різке потепління

На вихідні обіцяють плюси: синоптики розповіли про різке потепління
  • До кінця робочого тижня в більшості регіонів України спостерігатимуться мінусові температури, вночі місцями очікується сильний мороз, проте у вихідні знову потеплішає.

Про це повідомили у Гідрометцентрі.

Синоптики розповіли, що морози почнуть відступати у п'ятницю, 24 грудня. За їхніми прогнозами, морозна погода у цей день збережеться у східних та північно-східних регіонах, де вдень буде до мінус 8 градусів, а вночі близько 10 градусів морозу.

У центрі та у північних областях у п'ятницю синоптики прогнозують від 1 до 5 градусів зі знаком мінус, а от на заході та на півдні України у п'ятницю почнеться потепління, і у нічний, і денний години повітря прогріватиметься вже до 0-3 градусів тепла.

Відео дня

У суботу потепління продовжиться і торкнеться навіть північний схід та схід країни. Практично у всіх регіонах пройдуть дощі та мокрий сніг, синоптики очікують від +1 до +4 градусів, у південних областях буде вже до 8° тепла.

У неділю, 26 грудня, погодна картина продовжить змінюватись. Опади у вигляді мокрого снігу та дощу очікуються лише на сході, де буде до +5 градусів. На півночі буде трохи холодніше — не вище 4 градусів, у центральних областях повітря прогріється до 3-6 градусів вище нуля, на заході та на півдні буде до + 10 градусів.

А ось яку погоду прогнозують у Вінниці:

 

Читайте також:

Новий рік наближається. Ідеї для створення подарунків від усього серця

На Майдані Незалежності підготували казкові фотозони та яскраві локації

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up