Новий рік наближається. Ідеї для створення подарунків від усього серця

Новий рік наближається. Ідеї для створення подарунків від усього серця
  • Під Новий рік всі вірять в диво та чекають на подарунки.
  • Як порадувати рідних та друзів і, бажано, при цьому не розоритися?
  • Можна, наприклад, зробити подарунок своїми руками. 

Звичай дарувати на Новий рік красиві декоративні свічки майже перетворився на традицію. Насправді це завжди вишуканий і корисний подарунок, до того ж недорогий.

Звичайнісіньку свічку можна перетворити своїми руками в щось зовсім несхоже на оригінал за допомогою техніки декупаж. Для цього будуть потрібні свічки, серветки з новорічними малюнками, пензлик, структурна паста, блискітки, трохи часу і фантазії.

Можна прикрасити свічки в техніці квілінг (виготовлення виробів зі скручених смужок паперу). Зробити це нескладно, а отриманий результат захоплює.

Відео дня

У техніці декупаж можна зробити різні подарунки зі скла. Наприклад, склянки або вазочки, пляшку шампанського (або будь-яку іншу пляшку) можна прикрасити серветками з оригінальними малюнками — і звичайний предмет перетвориться в унікальний сувенір і прикраса новорічного столу.

Ще одна ідея з використанням серветок — декупаж ялинкових куль. Так можна не тільки перетворити будь-яку іграшку, але і зробити відмінний новорічний сувенір.

Для цього купуємо в магазині найпростіші новорічні кулі й перетворюємо їх в оригінальний подарунок. Кулі на ялинку можна прикрасити декоративними елементами у вигляді зірочок, квіточок, гірлянд, сплетених з бісеру, і металізованих намистин. Виглядають такі вироби просто приголомшливо.

Ще одна ідея, як можна перетворити звичайні новорічні кулі в незабутній подарунок, — зробити з них фотокульки. Для цього потрібно підшукати відповідні фотографії тих, кому хочете зробити подарунок, і вкласти їх в прозорі ялинкові кулі.

Також можна декорувати такі кулі, помістивши всередину ялинові гілочки, лісовий мох, шишки, маленькі ялиночки.

До речі, чудова ідея — зробити кілька різних дрібних новорічних подарунків і сувенірів і повісити їх на ялинку, а в кінці свята запропонувати гостям самим вибрати те, що сподобається.

 

Читайте також:  

Вишенька, Хмельницьке шосе, Пирогова. У Вінниці через затор паралізувався рух транспорту

Пенсії до 14600 гривень: кому підвищать виплати вже з 1 січня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up