«Усе включено» відміняється: ТОП-5 нетипових туристичних напрямів у 2020 році

«Усе включено» відміняється: ТОП-5 нетипових туристичних напрямів у 2020 році
  • Досить повільно, але туристичних ринок для українців змінюється. 
  • Замість типових Туреччини та Єгипту вінничани обирають Перу і Китай. 
  • І заради нових горизонтів не важко летіти десятки годин, емоції та отримані враження будуть того варті. 

 

Зібрали п‘ять нетипових країн, які хоч раз варто відвідати. А також запитали туристичного агента Тетяну Єршову для чого туди їхати.

Королівство Марокко 

Країна на півночі Африки, куди варто їхати заради місцевого колориту. 

– Пустеля Сахара і гори Атласа, а також чудовий пляжний відпочинок – це те, що приваблює туристів, – розповідає Тетяна. – Пляжі Агадира вважаються одними з найкращих для серфінгу в Атлантичному океані. 

Відео дня

Цікавим фактом є те, що тут знімали серіал «Гра престолів» та «Клон». 

– Однозначно, Марокко – це країна, яку потрібно відвідати кожному завзятому туристу хоча б один раз у житті, – говорить турагент. 

Об‘єднана Республіка Танзанія 

Та сама Африка, але з іншим колоритом. 

– Танзанія – дивовижна і дуже незвичайна країна. Саме тут на туристів чекає знаменитий вулкан Кіліманджаро, прекрасний острів Занзібар з чудовими пляжами і цікавим місцевим населенням – суахілі, – говорить Тетяна. 

Туристичний агент стверджує, що поїздка сюди дійсно переверне свідомість і допоможе подивитися на світ зовсім інакше.

– Якщо робити акцент на сафарі, то це має бути обов'язково Танзанія. Унікальна можливість побачити дику природу у цілковитій безпеці для людини.

Куба 

Острів Свободи. Тут панує вічне літо, веселощі і сальса.  Крім того, поціновувачі такого алкогольного напою, як ром точно віднайдуть для себе нові смаки. 

– Не перший рік Куба – один із найпопулярніших напрямків Карибського моря. Відвідавши цю країну, ви ніколи не забудете море і смак коктейлю Куба-лібре, – говорить Тетяна. – Плануючи відпочинок на Кубі, вибирайте період із листопада по квітень, протягом цього часу на острові триває сухий сезон. 

Популярні курорти: Варадеро і Гавана.


До речі, з Куби починали свою подорож родина Бровко, яка перейшла через Атлантичний океан. Вони були досить здивовані стилем життя на острові, бо здалося, що потрапили у Радянський Союз. Чому?

Читайте у матеріалі: 

Они пересекли Атлантику: как винничане два месяца бороздили просторы океана


Острів Хайнань 

Китай набирає популярності дуже стрімко. Хайнань – острів,який називають «Східними Гавайями» ,через свою природу та клімат. 

– Популярним серед туристів острів став не так давно, але вже завоював серця більше, ніж 5 тисяч українців. Туристів приваблюють доступні ціни, прямий переліт із Києва, тропічний клімат та розкішні пляжі, – розповідає експерт. 

Серед відпочиваючих, в основному, китайці. Вони взагалі не розуміють англійську мову, тому перша проблема з якою зіткнеться український турист – це мовний бар'єр.

– До речі, на Хайнань не потрібна віза,тому замовляйте тур, і ми розповімо як поєднати пляжний відпочинок і знайомство з дивовижним Китаєм, – радить Тетяна. 

Аруба 

Невеликий острів Карибського моря, де можна побачити рожевих фламінго та насолодитися природою. На острові живе більше 90-та різних національностей, тому цікаві традиції та дивні правила тут точно можна зустріти. На острові можна спробувати індонезійську кухню та професійно зайнятися дайвінгом.

Звичайно, відпочинок у цих країнах та островах – задоволення не з дешевих. На двох подорож на тиждень буде коштувати від $1,5 тисячі. 

Тому радимо прочитати ще кілька наших публікацій, аби обрати кращий відпочинок для себе та родини у майбутньому році. Адже про відпустку краще подбати завчасно: 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дональд_К

    бабе на тренажере плохо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up