Згоріло понад 102 га. Рятувальники вчора 69 разів гасили підпалену суху траву

Згоріло понад 102 га. Рятувальники вчора 69 разів гасили підпалену суху траву
  • Вінничани не спиняються та далі продовжують підпалювати суху траву. Вчора випадків було трохи менше, ніж зазвичай, але роботи бійцям ДСНС вистачало.

За 26 березня рятувальники здійснили 69 виїздів на ліквідацію пожеж в екосистемах, де вогонь знищив понад 102 га сухої рослинності. Про це у фейсбук розповідає Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

— Зокрема, 26 березня о 15.34 рятувальникам надійшов виклик про те, що за межами села Сербинівці Жмеринського району горить суха трава, — йдеться у повідомленні. — Прибувши до місця події, бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплено суху траву на площі 3 га. Внаслідок пожежі вогнем також було пошкоджено дві недіючі будівлі. О 17.23 пожежу локалізували, а о 18.43 ліквідували.

Рятувальники Вінниччини закликають громадян не випалювати суху рослинність! Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й несе загрозу життю людей та руйнуванню будівель.

Відео дня

Раніше, нагадаємо, 20minut.ua розповідав, що телеведуча Марина Боржемська звернулася до вінничан з проханням не палити сміття та суху рослинність:

  

Читайте також:

Негода на Вінниччині. Вітер валив дерева та перекривав автошляхи

Літнього жителя села Тютьки впіймали на «гарячому» — палив суху траву

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up