Загинув у боях за Бахмут. На колінах прощалися з Героєм Олександром Ковалем

Загинув у боях за Бахмут. На колінах прощалися з Героєм Олександром Ковалем
  • В районі Бахмуту на Донеччині загинув захисник з Вінниччини, сержант Олександр Коваль. У Шаргородській громаді попрощалися із загиблим Героєм.

Сержант Олександр Коваль героїчно загинув в районі м.Бахмут Донецької області 20 січня 2023 року, захищаючи рідну Україну від ворога, під час бою з противником. Як йдеться на сайті Шаргородської громади, поховали воїна на Плебанівському кладовищі.

Олександр Коваль народився 24 квітня 1974 року. Навчався у Плебанівській школі. У цьому селі провів роки дитинства та юності. Тут одружився та спільно з дружиною виховував двох донечок. Жили в мирі, злагоді та добробуті, були опорою один для одного, планували щасливе майбутнє. Та кривава війна роз’єднала родину, принесла біль і горе.

Відео дня

20 січня 2023 року, захищаючи рідну Україну від ворога, під час бою з противником, сержант Олександр Коваль героїчно загинув в районі м.Бахмут Донецької області.

28 січня 2023 року, рідні, побратими, односельчани, міська влада, духовенство провели полеглого бійця в останню дорогу. Поховали воїна на Плебанівському кладовищі.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На війні біля Бахмута загинув військовий Олександр Волос з Браїлова

«Він був ідеальним прикладом для дітей»: пам'яті Героя Володимира Гаврилюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (132)
  • Микола Семенчук

    Вічна і світла пам'ять ГЕРОЮ УКРАЇНИ !!!!!
  • Елена Опря

    Вічна пам'ять 🙏
  • Елена Опря

    Вічна пам'ять 🙏
  • Катерина Хомячук

    Вічна пам'ять😥😥😥🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up