Йшов зустріти дружину з роботи… Вбивство на дачному масиві у Лука-Мелешківській

Йшов зустріти дружину з роботи… Вбивство на дачному масиві у Лука-Мелешківській
Поліція зясовує причини та обставини бійки зі смертельним наслідком
  • Один загинув, двоє в лікарні — такий наслідок конфлікту між трьома чоловіками на дачному масиві.
  • Що кажуть у поліції і що повідомив адвокат?

Про те, що сталося приблизно о дев’ятій вечора 23 вересня, журналіст 20minut.ua дізнався від вінницького адвоката Романа Федишина. Він спілкувався з поліцією, а також з одним з постраждалих. Федишин повідомив, що захищає інтереси 41-річного чоловіка, на якого увечері напали двоє напідпитку.

За словами адвоката, до Центру надання безоплатної правової допомоги звернулася дружина чоловіка, на якого скоїли напад. Захищати його інтереси доручили Федишину. Він спілкувався з постраждалим у лікарні. Каже, біля його палати чергує поліція.

Ось що вдалося дізнатися.

Відео дня

Версія чоловіка, який захищався

41-річний чоловік, має вищу освіту, працює, повертався після роботи додому. У руках ніс пакети з покупками і букет квітів для дружини.

Коли почув цей факт, згадалася фраза: «Хто має у руках квіти, той не може зробити щось погане».

Було вже темно. Йому зустрілися двоє. З їхньої розмови зрозумів, що вони випили. Ті намагалися причепитися "Нада пагаваріть",  але йому вдалося уникнути контакту і  поспішив далі.

Вдома залишив покупки і пішов зустрічати дружину. Ті двоє так і залишалися на місці, де бачив їх раніше. Цього разу розминутися не вдалося.

Як розповів постраждалий адвокату, вони одразу напали  на нього і збили з ніг. Почалася бійка.

Чоловік зумів піднятися і став захищатися. Дістав з кишені складаний кишеньковий ніж. Відкрив його і коли один з нападників знову кинувся на нього, вдарив його.

— Сліди побоїв видно на обличчі мого підзахисного, у нього також синці на тілі, роздертий одяг, — розповідає Федишин. —  Під час нашої розмови чоловік перебував у стресовій ситуації. У нього тремтіли руки.

Подробиць про виклик швидкої адвокат не став пояснювати.

Каже, йому не все відомо.

Стверджує, що для нього факт самозахисту очевидний.

Уточнив, що запобіжний захід суд поки що не обирав

Що кажуть у поліції?

Повідомлення про подію зі смертельним наслідком розміщено на сайті обласної поліції.

— 23 вересня у селі Лука-Мелешківська в лісопосадці на території дачного масиву між трьома чоловіками виник раптовий конфлікт, в ході  якого один з них отримав  смертельне ножове поранення, - йдеться у повідомленні. -  Двоє інших учасників бійки з  тілесними ушкодженнями госпіталізовані. Причини та обставини злочину з’ясовують слідчі поліції.  

За попередньою інформацією слідчого управління поліції, подія сталась близько 21.00 год.  41-річний мешканець дачного масиву «Тютьки», зустрічаючи свою дружину з роботи, перестрів двох перехожих. Між ними виник конфлікт, який переріс у бійку.
У результаті один з учасників бійки, 47-річний житель с. Лука-Мелешківська, отримав  ножове поранення, внаслідок якого на місці події помер, другий -    38-річний мешканець цього дачного масиву – госпіталізований

41-річний чоловік, який завдав смертельне ножове поранення потерпілому, теж з тілесними ушкодженнями перебуває в лікарні. Його затримано в процесуальному порядку згідно зі ст. 208 КПК України.
Слідство з'ясовує причини та обставини конфлікту, проводить процесуальні слідчі дії в межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років. 

Читайте також:

«Це рішення не підлягає оскарженню». Підполковнику міліції не повернули ні пенсію, ні звання

Газ по 25 грн оплачує тільки місто. Вінницька міськрада поскаржилася уряду, що той не виконує обіцянки
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (50)
  • Elena Grigorieva

    УБИЙЦАМ МЕСТО В ТЕРЬМЕ
  • Elena Grigorieva

    Какой парень бедный.Это УБИЙЦА КОТОРЫЙ ЛИШИЛ ЖИЗНИ  ЧЕЛОВЕКА   А ДРУГОМОМУ ПРИГЕС  СЕРЬЕЗГЫЕ С ЖИЗНЕЬЙ ТРАВМЫ КОТОРЫЙ ЛЕЖИТ В БОЛЬНИЦЕ В ТЯЖЕЛОМ СОСТОЯНИИ.ТАК НЕ ОБОРОНЯЮТЬСЯ.МЛЖНО ЗАЩИЩАТСЯ УДАРАМИ В НЛГУ В РУЕУ НО  НЕ УБИВАТЬ. .ЭТО  ЧЕЛОВЕК НАМЕРЕНО ШЕЛ  НА ПРИСТУПЛЕНИЕ . И ОН ДОЛЖЕН ОТВЕТИТБ ПЕРЕД ЗАКОНОМ.
  • Оксана Цыба

    Бедный парень, встретить отморозков пьяных, у него не было выбора,очень жаль что пострадал хороший человек из за каких-то пьяных и не адекватных!!!!

    Игорь Игорь reply Оксана Цыба

    Оксана Цыба  в статье вот как раз прописано)))))

    Оксана Цыба reply Оксана Цыба

    Игорь Игорь в статье прописано, парень встречал с работы жену, по вашим словам он ждал их чтобы зарезать это смешно)))

    Игорь Игорь reply Оксана Цыба

    Оксана Цыба вы отклоняетесь от ответа по какой причине ? Тут вопрос себе задавайте  

    Оксана Цыба reply Оксана Цыба

    Игорь Игорь а что вы там были, вы свидетель, вы заинтересованное лицо?

    Игорь Игорь reply Оксана Цыба

    Оксана Цыба вы эксперт, что четко знаете, что неадекваты и пяны? Вы брали анализ у них? Молчите если ничего не знаете

    Игорь Игорь reply Оксана Цыба

    Оксана Цыба  из за вашего бедного парня, который стоял с ножом , якобы встречал жену, а точнее искал жертву УМЕР ЧЕЛОВЕК !!!!!!!!!!
    Да, вот именно умер хороший человек, а ещё один госпитализирован
    А мразь благодаря этим никому не нужным статьям оделся в «пушек» , что он защищался
  • vik n

    А терерь вопрос .майданные рогули -военные преступники.а национ.гвардия это полувоенное подр.по миров.станд.зачем в стране кот.офиц  не воюет кроме фейка АТО.сделали с ВВ нацгвардию. реформировали мусоров .порядка на улице не стало днем эти лошади пасутся по соборной. А вечером куча пьяни так зачем де тогда амер.фашисты байденовцы затеяли все это.вопрос очевиден чтобы обратить это все против населения а порядок на улице для милиции им.Байдена на 10 м месте

keyboard_arrow_up