Вже десять підприємств з зони бойових дій переїхали працювати у Вінницю

Вже десять підприємств з зони бойових дій переїхали працювати у Вінницю
  • Сім кампаній з Маріуполя, одна з Дніпра і дві з Харкова переїхали до Вінниці подалі від війни.
  • Вінниччина продовжує запрошувати підприємства з територій, які знаходяться під обстрілами окупантів.

Десятим підприємством, яке переїхало до Вінниці, стала компанія із Харкова — STALEKS. Це підприємство — одне з найбільших у світі виробників інструментів для б’юті-індустрії. Виготовляє пушери, пінцети, ножиці та інше. Компанія має більш ніж 24-річну успішну історію, випускає фірмову продукцію на власному, сучасному обладнанні. Має спеціальну програму навчання персоналу.

Перед цим до нашого міста заїхали сім підприємств з Маріуполя, одне з Дніпра та Харкова. І наша область продовжує запрошувати підприємства з територій, які знаходяться під обстрілами окупантів, тимчасово розгорнути свої потужності на базі місцевих підприємств. Також продовжується пошук додаткових майданчиків, які є у приватній власності і їх власники готові передати об’єкти переселенцям.

Заступник міського голови Андрій Очеретний, зазначив що у Вінниці формується реєстр майданчиків, які могли б використати на території нашої громади нові (переміщені) підприємства. У реєстр можна вносити земельні ділянки, ангари, склади, виробничі майданчики та офіси.

Відео дня

Якщо у вас є питання щодо перевезення підприємства з іншого міста до Вінниці, то відповісти на них можуть в спілці підприємців «СТІНА». Номер телефону: 063-778-16-16, Олександр Печалін.

Нагадаємо, що міська влада схвалила рішення, що співробітники переміщених підприємств можуть купувати «Муніципальне житло» — це місцева програма будівництва житла, яке має меншу вартість, ніж є на ринку нерухомості.
 

Читайте також:

В Подільському онкоцентрі як завжди приймають пацієнтів, незважаючи на війну

«Вінницякартсервіс» почав приймати у Прозорому офісі «Старе місто»

Міжнародний Червоний Хрест передав вінницьким рятувальникам два сучасних намети

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up