«Все буде добре, я знаю це без умов»: Ольга Полякова випустила україномовну пісню

«Все буде добре, я знаю це без умов»: Ольга Полякова випустила україномовну пісню
  • Українська поп-королева Ольга Полякова, випустила чуттєву, емоційну пісню українською мовою, в якій, з вірою у перемогу, звернулася до себе і до українців — «Все буде добре, Оля».

Українська співачка родом із Вінниці Ольга Полякова випустила кліп на пісню «Все буде добре, Оля», в якому звернулася сама до себе. Відеоряд став історією самої співачки до та після 24 лютого 2022 року, коли російські окупанти почали повномасштабний наступ на Україну.

У тексті вона переконала не тільки себе, а й шанувальників у тому, що в України тільки один шлях — перемога. 

— Ця війна —  хіба не найстрашніше, що могло статися з людством, ми всі переживаємо жахливі втрати, але я і досі вчу себе вірити,— говорить Полякова.— Навіть, коли немає сил, немає натхнення і здається, що це кінець. Я записувала цю пісню крізь сльози, бо в ці часи я щодня хочу чути, що все буде добре. І я справді в це вірю. Вірю в перемогу, в ЗСУ, в наше щасливе і незалежне майбутнє.

Відео дня

«Все буде добре, Оля» — це емоційний сингл в новому для співачки стилі, адже нові часи потребують нового звучання і нових меседжів. Заспівавши українською, співачка дещо змінила жанр.

Музику і слова до нового релізу створила авторка славнозвісної «Королеви ночі» — Ольга Бажана. Зараз, в співпраці з командою Полякової, Бажана пише новий альбом для української суперзірки.

До початку повномасштабної війни Оля Полякова була найгастролюючою артисткою України. Вона мала телевізійні контракти, концерти, багатотисячні стадіони, любов слухачів. Але, як і в усіх українців, її життя змінилося в одну ніч.

Першу частину кліпу складали нарізки з різноманітних шоу та концертів, у яких співачка брала участь до повномасштабної війни. Туди ввійшли кадри з окупованих та постраждалих міст України, де гастролювала Полякова, відео з телепроєктів «Маска», «Голос», нарізки інтерв'ю тощо.

Артистка показала, яким щасливим та насиченим було життя до нападу росіян, яке змінилося після 24 лютого цього року. Виконавиця продемонструвала ролики з біженцями, свої звернення до росіян, сльози, страх та розпач, які спіткали всіх українців.

За два дні кліп у Ютубі переглянули більше ста тисяч користувачів. Багато з них залишили свої захоплені коментарі та подякували за емоційну композицію.

«Молодець! Завжди щира у своїх емоціях — і в горі, і в радості», «Олю — ви наш золотий голос», «Як же красиво Оля звучить українською», «Дуже пронизливо. Хоч я і не Оля — приспів приймаю», — йдеться в повідомленнях.

Раніше на сайті 20хвилин писали, що Оля Полякова та Артем Пивоваров презентували пісню «Тішся» на вірш талановитої поетеси Лесі Українки. Зворушливий трек записували в двох різних країнах.

 

Читайте також:

Продюсер Володимир Завадюк про війну, Вінницю та долю «Голосу країни» і «Танців з зірками»

Гусаків Світлани Теренчук плагіатять по всій Україні. «Біологічну зброю» дизайнерка запатентувала

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Аліна Вінниця

    а де кокошніки?
  • Алёна Бондарь

    Хоч Ви не позортесь....
  • Сергій Поліщук

    Хто це!?

    Ольга Топольська reply Сергій Поліщук

    Byrko Aleksandra так,звичайно!

    Byrko Aleksandra reply Сергій Поліщук

    Ольга Топольська Ви хотіли сказати…,що це коняча морда, а не просто коняка🙄

    Ольга Топольська reply Сергій Поліщук

    Сергій Поліщук а це коняка!
  • Читач68

    оля.вы така патриотична стали а  ище недавно  говорили  тильки по руцьки.

keyboard_arrow_up