Військового Володимира Ситора нагороджено орденом «За мужність»

Військового Володимира Ситора нагороджено орденом «За мужність»
  • Військовий з Вінниччини Володимир Ситор отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня від Президента Володимира Зеленського.

Захисника із села Бабин Володимира Ситора нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомляє Іллінецька міська територіальна громада.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президент України нагородив старшого сержанта Володимира Миколайовича Ситора, орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Відео дня

Загалом Володимир Зеленський своїм Указом №24/2023 від 17 січня 2023 року відзначив державними нагородами 121 Захисника України.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

На війні біля Бахмута загинув військовий Олександр Волос з Браїлова

«Він був ідеальним прикладом для дітей». пам'яті Героя Володимира Гаврилюка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Игорь Яндрос

    Краще б ций військовий не був військовим а лишився у рідному місті і ми з ним та ще з іншими побудували перший у Вінниці сміттєпереробний завод та й зробили місто Вінниця найчистішим.
  • Устим Якимович Кармелюк

    Видно хороший вбивця.
  • Оленка Віхренко

    Бережи Боже наших воїнів,спаси і збережи!
  • Любовь Федирчик

    Вітаємо, хай тебе Бог оберігає і захищає та допомагає.

keyboard_arrow_up