Вінницький туристичний хаб майже готовий. Які послуги там можна буде отримати

Вінницький туристичний хаб майже готовий. Які послуги там можна буде отримати
З архіву 20minut.ua
  • Реконструкцію будівлі на Соборній, 89 мали завершити ще в грудні, проте про наближення до фінішної прямої повідомили лише днями. Для чого Вінниці ТурХаб та як він виглядатиме?

У листопаді ми писали, що з фасаду будівлі майбутнього туристичного хабу зняли риштування, а також про те, що в будівлі підсилили фундамент, влаштували монолітні міжповерхові перекриття, укріпили стіни, повністю замінили старий дах. 

Днями заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний на своєму фейсбуці написав про те, що роботи з реконструкції будівлі виходять на фініш. За його словами, впродовж останнього місяця в майбутньому ТурХабі встановлювали квітники та лавки, встановили ліфт, почали тестувати підсвітки фасаду.

Запустили систему теплопостачання будівлі, провели монтаж зовнішнього електропостачання, влаштували наливну підлогу, змонтували декоративну кладку в інтер'єрах першого поверху, відновили літню терасу, проводять малярні роботи на всіх поверхах будівлі. 

Відео дня

«Об'єкт готуємо до здачі в експлуатацію в березні, щоб уже до початку сезону відкрити найсучасніший в Україні інформаційний фронт-офіс та хаб для взаємодії учасників туристичного ринку», — пише Очеретний.

Фото зі сторінки Андрія Очеретного

На першому поверсі ТурХабу днями вже розпочав працювати «Офіс туризму Вінниці». У ньому надають інформаційні та туристичні послуги як містянам, так і туристам, які вирішили відвідати наше місто. Детальніше про це читаємо на сторінці міського голови Сергія Моргунова:

«Планування мандрівок стане простішим і зручнішим. Це саме те місце, де підкажуть, які цікаві події відбуваються в місті та регіоні, що варто відвідати, де зупинитися. 

Офіс туризму Вінниці працюватиме в екосистемі Туристичного хабу, який незабаром відкриємо у чудовій реконструйованій будівлі на Соборній, 89. Я вже розповідав, що за своїм функціоналом хаб не матиме аналогів в Україні», — пише Моргунов.

Завдання «Офісу туризму»

  • формування пакетних пропозицій з відвіданням не тільки Вінниці, а й області;
  • розвиток туристичних локацій та маршрутів;
  • розробка і масштабування бізнесу, націленого на внутрішній та в’їзний туризм;
  • посилення маркетингу туристичних продуктів та подій.

Згодом у ньому можна буде придбати місцеві сувеніри та оформити картку туриста, завдяки якій відвідувачі отримають доступ до десятків цікавих місцин Вінниці, користуючись різними перевагами й знижками, зокрема і щодо проїзду у муніципальному громадському транспорті. 

Поза тим, у новому хабі будуть зали для проведення конференцій, лекцій та інших навчальних заходів з туризму. На першому поверсі планують розмістити кав’ярню з літньою терасою та магазин сувенірів. Другий поверх віддадуть під офіси працівників департаменту туризму й маркетингу. На третьому з’явиться коворкінг для людей й компаній, що дотичні до туризму. 

Нагадаємо, що раніше роботи з реконструкції будинку на Соборній, 89 оцінили в 3,7 мільйона гривень

Читайте також:

Боятись не можна сховатись: як ми шукали укриття на випадок надзвичайної ситуації

Забудують всю Бригантину. Крім ТРЦ буде Льодова арена, кав’ярні та басейни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up