Вінницький еротичний масаж утік за кордон. Від кого?

Вінницький еротичний масаж утік за кордон. Від кого?
Фото з оперативної зйомки поліції, додане до новини про обшук в салоні "Академії задоволень"
«Безпрєдєл» і ніякого сексу. Подружжя власників масажних салонів «Академія задоволень» втекло за кордон, щоб не платити тут щомісячні внески за спокій свого бізнесу. Як стали фігурантами справи про сутенерство Арсен і Наталя Галієнки, - їхня версія

Як Гайда зняла Шевцова, схожим чином, зі скандалом, хоче звільнити з роботи керівництво відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, засновник перших масажних курсів в Україні Арсен Галієнко. Він каже, йому та його дружині пропонували за щомісячні платежі купити спокій їхнього бізнесу. Бізнес – масажні салони «Академії задоволень», прикриті міліцію торік, як місця розпусти.

Подружжя вінничан підозрюють у сутенерстві, а дівчат-масажисток, яким вони здавали квартиру для роботи, - у проституції. Про це 20minut.ua писав у жовтні минулого року. Тоді поліція відзвітувала про обшук в квартирі-салоні на Келецькій, де нібито надавали заборонені послуги у вигляді сурогатного статевого акту 14 масажисток, спеціально навчених чоловіком власниці квартири задовольняти клієнтів своїм тілом без проникнення (боді-масаж).

В оперативній зйомці фігурували журнал обліку постійних клієнтів та красномовний прейскурант еротичних масажів. Згідно з цим «меню», найдовший масаж тривав 130 хвилин, коштував 1400 гривень і називався «Мармеладний рай». У прайсі також були вписані додаткові послуги «рольові ігри», «стріп-шоу», «лесбі-шоу»…

Стопкадри оперативної зйомки поліції з сайту обласного управління

Відео дня

Редакція тоді намагалася знайти подружжя, яке, за твердженням правоохоронців, влаштували бордель у квартирі-салоні із наглухо заштореними вікнами та сигналізацією ДСО. Дзвінки за телефонами із реклам не дали результату. Листи на електронну пошту «Академії задоволень» були без відповідей.

І от, минуло п’ять місяців, й автору статті «Тепер еротичний масаж – тільки вдома. Після обшуків не працюють салони "Академії задоволень"» подзвонили з невідомого номера:

- Здравствуйте, Наталія, ви писали про подружжя вінничан, які влаштували бордель в масажному салоні. Це Арсен Галієнко, чоловік Наталі Галієнко. Ми те саме подружжя…

Бажання озолотитися

Виявилося, Арсен і Наталя тепер за кордоном. Ховаються від кримінального переслідування. Вони називають кримінальне провадження проти них сфабрикованим. Кажуть, криміналом їх карають за відмову платити щомісячні платежі керівництву поліцейського відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми.

- В якій країні ми зараз, немає значення. У нас немає статусу, який забороняє виїзд, - каже Арсен. – Чи плануємо повертатися, щоб довести свою невинуватість? Ні. Коли на людей з відділу торгівлі людьми працює прокуратура і навіть адвокат, то правової підтримки не можливо отримати.

Далі Арсен дав інтерв’ю по скапу. Сказав, що ніякого еротичного масажу в «Академії задоволень» не було. Що прейскурант – не їхній, а з якогось київського салону. А дівчат-масажисток було не 14, як давала поліція, а дві. Одну із них він назвав «підставною проституткою міліції».

- Наші масажистки були фізичними особами підприємцями, платили податки. Усе було нормально із Законом до тих пір, поки не прийшов Перцатій (в.о. керівника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми - авт.) і не захотів озолотитися на цьому, а за ним – новий керівник Іванченко, - каже Арсен Галієнко. – Мені не ясно, чому. На масажі важко озолотитися, якщо це не якісь такі послуги, які вони нам намагаються «пришити». І курси масажів, яких я директор, не приносять великих грошей. Це не наркотики, не алкоголь, не машини…

Усі змовилися   

Арсен Галієнко розказав, що тиснули на нього і його дружину правоохоронці й раніше. Але досі не так жорстко і не з такими порушеннями. Як саме, написала в електронному листі Наталя Галієнко.

Почалося, як пише власниця «Академії задоволень», з врученого їй номеру телефону, за яким варто подзвонити і домовитися про оплату. Жінка проігнорувала наполегливу пропозицію. Результат – несанкціонований обшук у її помешканні та поява прихованої камери в тій квартирі, яку вона здавала в оренду для роботи масажисткам.

Наталя стверджує, що підіслана поліцію масажистка дала змогу встановити приховану камеру в кондиціонер у квартирі-салоні. Як тільки цю камеру «попалила» інша орендаторка, в двері постукали. Дівчина натиснула тривожну кнопку ДСО, але наряд служби охорони не захистив клієнтів, а посприяв оперативникам – впустив колегу по МВС зняти несанкціоновану відео-камеру.

Наталя Галієнко заявила про це в СБУ, просила відкрити провадження проти співробітника на прізвище Перцатій, і оглянути кондиціонер, де залишилися сліди від камери, і, можливо, його відбитки пальців.

Шукати сліди приходив експерт зі слідчим прокуратури Іваном Глодним (в прокуратуру, за підслідністю, передали відкрите за заявою Галієнка провадження). Огляд, як каже заявниця, насправді був обшуком і тривав 150 хвилин, а пошук слідів на кондиціонері зайняв хвилину. Відбитків не знайшли. Галієнки це пояснюють змовою поліцейських зі слідчим прокуратури.

Адвокат підсобив?

Дружина Арсена також написала про адвоката, який сам її знайшов і пообіцяв допомогти зняти претензії щодо «Академії задоволень» завдяки своїм зв’язкам у поліції. Юрію Стьобі, як кажуть Галієнки, вони перерахували 10 тисяч гривень, і ще тисячу доларів занесли їхні батьки, а він не допоміг – тільки нашкодив.

- Був період, коли я думав, що можна це вирішити мирно, - каже Арсен. – Люди, які проходили через коліщата системи, говорили: коли ініціюєш кримінальне провадження проти співробітників поліції, вони зупиняються. А в нас був цей Стьоба, який заставив жінку забрати усі своєї заяви і давав гарантію, що наше провадження закриють завтра-післязавтра. Врешті закрили провадження проти працівників міліції, і все стало ще гірше для нас.

Журналіст спілкувалася з названим Галієнками адвокатом. Він заперечив, що брав у них гроші та сказав: вперше чує про претензії до нього. Юрій Стьоба думає: його клієнти втекли з країни, бо вони у розшуку, а провадження призупинене. Більше нічого говорити адвокат не захотів, посилаючись на адвокатські таємницю та етику.

Чим справа сутенерів цікава для активістів    

Арсен Галієнко проводить аналогію своїх планів із тим, які вже здійснила Таїса Гайда стосовно начальника поліції Антона Шевцова. Йдеться про звільнення. Галієнко теж хоче звільнення людей у погонах.

– Я з Гайдою знайомий. Ми працювали разом, коли я робив безкоштовні курси по медицині, як війна почалася, - говорить автор посібника «Класика масажу», який має наукове медичне звання і був медиком-волонтером на Євромайдані. - У неї більший запал, ніж у мене. Я її не просив про допомогу, тому що їй і так важко. На неї великий пресинг, і за нею такі ж «прослушка» і «наружка», як було в нас, поки ми не виїхали з країни. І її досить було клопоту з начальником (екс-головою поліції області Антоном Шевцовим - ред.). Зараз вона ще не закінчила із його заступником Селіверстовим. Коли закінчить, то можна буде й нашу проблему піднімати.
 

Арсен Галієнко був лікарем-волонтером на Євромайдані. Тепер він за кордоном думає про акцію на кшталт протесту Гайди - проти тих людей у погонах, які наклали оком на прибутки від його масажного бізнесу (фото зі сторінки в Фейсбуку Тактическая медицина)

«Міліція організувала пограбування»

 Валерій Волошин (69),
член обласного комітету по боротьбі з корупцією:

- Коли почув цю історію, то зрозумів - тут класика. Міліція організувала пограбування. Ти плати і все. Байдуже, що в цих людей навіть і близько немає криміналу. В них робили незаконні обшуки. Про ці злочинні дії були заяви в прокуратуру і в СБУ. Але там, замість того, щоб поставити всіх на свої місяця, провадження закрили, і поліція продовжує знущатися над людьми. Їхня позиція проста: хай приїдуть сюди, і ми з ними розберемося. Це позиція злочинного угрупування «опер, слідчий, прокурор», в яке входив адвокат, щоб витягти гроші. Впевнений, що провадження Галієнків не дійде до суду. Воно просто розсиплеться. Ніхто не дасть експертного висновку, що була проституція в масажному салоні. У договорі з масажистами було написано: ні в якому випадку не застосовувати контакт.
 


 

Відповідь співробітників поліцейського відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, та слідчого прокуратури читайте тут - Звинувачені у фальсифікації справи заради грошей, відповіли "сутенерам": "Всі докази надамо в суд".

Ось що про справу Галієнків розповідали правоохоронці торік:  
 

  
Читайте також: 
Вінничанка з реклами салону еротичного масажу: «Я ніколи не була масажисткою»
Поліцейські, звинувачені у фальсифікації справи заради грошей, відповіли "сутенерам": "Всі докази надамо в суд"
У вінницькій квартирі з 2011 року діяв бордель. За секс брали 2400 гривень

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Нечай Данило

    чого не показують облич дівчат??? покажіть їх )) щоб у майбутньому йшли до них клієнти напряму а не через посередників!
  • Анонім

    Возникает вопрос, Почему девушки прячутся от камеры журналистов и сидят там голые? Это, наверное во время массажа крем брызнул случайно на одежду и ее пришлось снять. И еще не понятно, где массажный стол?

    А те кот сбежал за границу от правосудия как раз и сбежали за теми кому в Киеве деньги носили что бы фемида не смотрела в их сторону. Если Арсен Галієнко такой честный, то чего ж тогда бежать? а Гайда, в следующий раз, пускай взвесит все за и против а потом только начинает поднимать соответствующие темы в публичных разделах. Осуждать работников милиции за то что они делают саою работу может каждый, а оценить их результат работы только тот кто пострадал...

    Всем хорошего настрокния, спасибо за внимание.
  • Анонім

    Я стикався з роботою цього відділку. І якщо хтось каже що до приходу Перцатія було все гаразд, то він або мав вигоду  або ТЕЛЕПЕНЬ! Після приходу у відділок нових керівників стало видно за що вони отримують зарплатню з наших податків! А такі члени комітетів тільки радять злочинцям як обійти закон! Втеча за кордон дає надію що пройде переатистація поліції і Перцатій та інші не вигідні злочинцям працівники поліції її не пройдуть!
  • Анонім

    устроили сеть борделей и выставляют фото с Майдана - не стыдно ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up