Вінничанка з реклами салону еротичного масажу: «Я ніколи не була масажисткою»

Вінничанка з реклами салону еротичного масажу: «Я ніколи не була масажисткою»
Фото вінничанки на сайті київського салону еротичного масажу. Світлана, вона ж Даша, сказала: "Я ніколи не була масажисткою"
Вінницьких салонів еротичного масажу інтернет-пошук багато не показав. А Вконтакті повно пропозицій від приватних масажистів. Є тут і сторінка дівчини, яка свого часу працювала у салоні «Академії задоволень», власники якої стали фігуранти кримінального провадження про сутенерство й тепер ховаються за кордоном.

Подружжя власників масажних салонів Арсен і Наталя Галієнки звинувачують співробітників відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, у вимаганні з них грошей за спокій їхнього бізнесу. Про це 20minut.ua розповідав тут - Вінницький еротичний масаж втік за кордон. Від кого?"

Натомість в поліції кажуть, що в них щомісячних платежів для бізнесу не було. "До нормальних людей, які не порушують Закон, ми ніколи не ходимо", - відповідають. І обіцяють власникам «Академії задоволень»:"Всі докази надамо в суд". Нагадаємо, що масажні салони Галієнків "прикрила" поліція торік, як місця розпусти.





Інтернет ще показує «Академію задоволень», коли шукаєш еротичний масаж. Їхні рекламні статті кажуть: «Щойно переступите поріг масажного салону, одноманітна реальність поступиться місцем відкритим проявам ваших самих потаємних бажань...».

Свої масажі "Академія задоволень" називала «з елементами еротики». Обстановку в салоні - VIP-апартаментами. Масажисток – чуйними, заворожуючими та вправними в мистецтві релакс, боді-тайського, індійського і класичного масажів.

Про дівчину на ім'я Світлана подружжя Галієнків розповідало, як про підставну масажистку, що дозволила поставити в їхньому салоні приховану камеру. Які врешті отримали записи оперативники? Галієнки кажуть так: ця ж сама Світлана - активна учасниця зйомки, де масаж вже не масаж, а суцільна порнуха.

Відео дня

Дівчину, яка працювала в «Академії задоволень», знаходимо в Вконтакті. Її сторінка була відкрита і з купою фото. Є знімок на фоні педуніверситету, фото у закордонних поїздках і гарні студійні фотографії в білизні. Точно такі ж (тільки з чорними прямокутниками на очах та з замитими рукою фотошопера-початківця татуюваннями) розміщені на сторінці столичного масажного салону, де вінничанка Світлана вже названа Дашею і рекламується як дівчина без заборон:
 

«…Даша воспринимает каждого клиента как настоящего господина. Она понимает, что всегда необходимо делать все, чтобы клиенту было хорошо с ней. Ведь от этого зависит многое. Для нее не существует практически никаких запретов. Даша отдается процессу. Ее нежные руки, красивые и упругие бедра, тонкие запястья и изгибы тела порадуют Вас, а также доставят огромное удовольствие и несравнимое эстетическое наслаждение».  



Намагаємося через повідомлення Вконтакті вмовити Світлану розказати про професію масажистки. Дівчина відписує, що ніколи масажисткою не була. Коли кидаємо їй посилання на сторінку київського салону з її фото, вона відповідає:

«Боже, какой ужас!!! Как они там могли оказаться!!!? Буду звонить в их офис и выяснять, по какому праву у меня похитили фотографии».

Тим часом минає тиждень, а знімки Даші зі сторінки масажного салону не зникають. Натомість Світлана міняє прізвище в акаунті соцмережі та закриває його від сторонніх.


Фото вінничанки Світлани на сайті київського салону еротичного масажу. Дівчина не призналася, що працювала в «Академії задоволень». Написала, що масажисткою ніколи не була. А її називають головним свідком у справі сутенерів
Минаємо Вконтакті, де повно пропозицій від приватних масажистів. Ідемо далі інтернетом у пошуках масажних салонів.

На запит «еротичний масаж у Вінниці» Гугл видав першим сайт, видно, неіснуючої вже «Клеопарти» (за номерами цього салону ми не додзвонилися). Другим пошуковець показав ресурс «Проститутки Вінниці»… Далі – більше. Третє посилання переадресувало на спільноту Вконтакті «Коррупция в полиции Украины».



На явно фейковій сторінці єдина інформація - про види масажу «Академії задоволень»


В друзях у «корупції» майже півтисячі людей. На головному фото - той самий Сергій Перцатій з відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, на якого сиплять звинувачення власники «Академії задоволень». Як контактна особа у спільноті вказаний Дмитро Іванченко. Хтось поставив фото у формі діючого керівника відділу у фейковий акаунт й надодавав йому кількасот друзів.



Зроблено це було зовсім недавно, 18 березня, судячи із дати додавання фото. Кібервідділ поліції, який моніторить соцмережі, видно, ще не помітив, як їхніх колег піарять недоброзичливці.   


Читайте також: 

Вінницький еротичний масаж утік за кордон. Від кого?

Поліцейські, звинувачені у фальсифікації справи заради грошей, відповіли "сутенерам": "Всі докази надамо в суд"

Тепер еротичний масаж – тільки вдома. Після обшуків не працюють салони "Академії задоволень"

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іван Попов

    А мені таке нравиться читати)
  • Анонім

    сколько можно писать про этот бордель ???
  • Анонім

    «Я ніколи не була масажисткою», была только проституткой...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстримала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up