Вінничанка пропонує реконструювати басейн в "СКА" по вулиці Янгеля

Вінничанка пропонує реконструювати басейн в "СКА" по вулиці Янгеля

Жителька Вінниці Сара просить реконструювати басейн в "СКА", що по вулиці Янгеля. Жінка каже, що басейн не працює з 2006 року та його потребують місцеві жителі.

 

Про це йдеться у тексті однієї із петицій. Її подала Сара Ротман.

— Спортивний комплекс по вулиці А. Янгеля, 48 (Фрунзе) "СКА", який переданий у комунальну власність, мали реконструювати ще в 2015 року. Але станом на сьогоднішній день басейн на 6 доріжок знаходиться в аварійному стані і не працює з 2006 року. Було б дуже доречно зробити реконструкцію басейну, за для того щоб жителі Замостя також мали своє штучне водоймище для оздоровлення дітей та дорослих, — йдеться у тексті петиції.

Відео дня

Звернення уже підтримало три людини. Проголосувати можна ТУТ.

До речі, вінничанин Владислав пропонує виявити проблемні маршрути та збільшити фінансування громадського транспорту.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Елена Бабиец

    Я також за реконструкцію.
  • Stashenko Nastia

    Я за,тоже бы малую поводила в басейн,что ехать в Маяк далеко.
  • Оксана Сафонова

    Для цього існує обладнання та хімія для бассейна. Кваліфіковану консультацію по реконструкції та обслуговуваню басейнів можу порадити по вул. Стрілецькій 16а. Знаходиться фірма "Сад води" по

    будівництву та обслуговуваню бассейнів. т.м. 0674201218 Валерій. Там вас можуть зорінтувати по будь яким питанням стосовно бассейнів. Але бассейн це звичайно не дешеве задоволення і досить серьозна конструкція і система. На рахунок СКА щодня проходимо повз всередині не були, зовні приміщення виглядає жахливо та небезпечно. Реконструкція потрібна як всередині так і зовні. То в якому вигляді будівля на сьогоднішній день, абсолютно не виникає ніякого бажання привезти туди дитину. Тимбільше навкруги досить багато шкіл, інститутів, та новий мікрорайон.
  • Юрий Вахитов

    Ждем эту реконструкцию давно. Один бассейн на весь город это очень мало.

    Vitalii Bort reply Юрий Вахитов

    Один??? Авангард, Маяк?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up