Вінничани хочуть, щоб мер міста та депутати ходили на роботу пішки

Вінничани хочуть, щоб мер міста та депутати ходили на роботу пішки
  • На сайті міських петицій з’явилося звернення із згадкою про екс-мера Дмитра Дворкіса
  • Вінничанин нагадує, що колишній голова ходив на роботу пішки та вільно розмовляв з громадою
  • Тоді як, на думку автора петиції, нинішня місцева влада відмежувалася від громади

Шостого січня вінничанин Вадим Шмагалов створив звернення «Традиція Дмитра Дворкіса або депутатів ближче до виборців» на сайті міських петицій.
У петиції чоловік згадує правила та традиції, які ввів екс-мер Вінниці.А саме — публічні виступи перед містянами, безкоштовний проїзд у громадському транспорті на релігійні свята, що й підтримується нинішньою владою міста.

Проте, автор звернення докоряє нинішній місцевій владі, яка відгородилася від власної громади:

«Мова йде про традицію його (Дворкіса — авт.) пішої прогулянки вулицями міста на роботу і з роботи та відкрите спілкування з мешканцями міста. Після новацій Володимира Гройсмана, нинішній голова та більшість депутати міської ради, (...) відмежувались від вінничан "Прозорим офісом"», — звертається чоловік.

Відео дня

Вадим Шмагалов пропонує поновити традицію екс-голови та стати владі ближчою до вінничан.

«У теплу пору року діставатись на роботу та з роботи пішки, велосипедом або громадським транспортом. Узимку — громадським транспортом. Вважаю, що за таких обставин органи місцевого самоврядування стануть ближчими до тих проблем, які існують в місті і турбують вінничан», — пише у зверненні вінничанин.

Щоб підтримати таку петицію перейдіть за посиланням

Нагадаємо, що завдяки зверненню вінничанки Єви Коломієць, мерія запланувала відновити спорткомплекс «СКА» на Янгеля (кол. Фрунзе), 48.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Александр Балаганов

    Наши сегоднешние депутаты настолько далеки от народа,что скоро у каждого будет по охраннику и ездить будут на БТРах.А меру уже пора пересаживаться на вертолет,что бы видеть тот бардак,который устраивают за взятки,его доблестные чиновники.
  • Константин Константинов

    петиція наівна і абсурдна.... навіщо взагалі було писати дану статтю) для того щоб мер ходив пішки на роботу вул. Соборна має бути пішою, а то виходить, що в демократичній кратині права чиновка урізаються... жарт звичайно) якщо серйозно,то спочатку потрібно обрати дойстойних чиновників від яких щось можна буде вимагати....
  • Валентин Вільчин

    Я рекомендую вінницьким чиновникам на роботу і з роботи користуватися громадським транспортом за оплату .
  • Анонім

    Это когда Дворкис на работу пешком ходил? Еще скажите что он в обед на Спутник за пирожкамим бегал)) Хотя, по идее, мог, т.к. жил возле входа в парк со стороны Спутника, с окнами на СБУ. Насколько я помню, когда на него было "покушение" на Максимовича, он был на джипе с водителем и охранником, который тогда погиб. Или он решил вернуться в большой секс и начал себя пиарить? Нет, идея неплохая, будь моя воля, они бы еще, в целях экономии эл. энергии, тянули за собой общественный транспорт как бурлаки на Волге, но в нашей стране это более чем наивно, т.е. "петиция" не о чем или же просто чей-то пиар.

    Вадим Шмагалов reply Анонім

    В обед на "Спутник" за пирожками ни бегал. И, кстати, окна его квартиры никогда не выходили на СБУ. Если бы это было так, Дворкису пришлось жить почти в Драматическом театре. Я не говорил, что депутаты должны полностью перейти на пеший режим. Я говорил лишь о походах на работу, когда многие винничане, не выспавшиеся, толкутся в общественном транспорте, а вечером, уставшие после работы. В такие моменты есть место человеческой правде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up