Відновили екскурсії до підземель. Як можна замовити та які умови під час карантину?

Відновили екскурсії до підземель. Як можна замовити та які умови під час карантину?
  • У Вінниці відновили екскурсії катакомбами. Чергові групи відвідувачів потрапили до підземель, які були закриті з вересня минулого року.

Вінницькі катакомби гарантують безпечну подорож віками історії, познайомлять з історією релігійної пам’ятки, хитрощами та значеннями символів, які вас оточуватимуть, а ще розкажуть, чим відрізняються підземелля та катакомби.

Як потрапити на екскурсію

Світлина від Вінницькі катакомби.

Потрапити на екскурсію можна трьома шляхами:

Відео дня
  1. Замовити екскурсію за телефоном 0631003325, 0686415996 чи на сторінці Вінницькі катакомби. З замовником ми регулюємо час, щоб розминатися з службами в храмі і підземеллях (такі теж є). Найкращий час для відвідання - це перша половина дня в будні дні, бо тоді нічого не відбувається і є шанс потрапити всюди без перешкод. Храм працює з 8 ранку до 20.00 вечора. Групи проводимо від 9 ранку до 19.00.
  2. Доєднатися до існуючої групи, якщо така існує і є вільні місця, а вам «потрібно зараз, бо ми їдемо». Буває, що групи збираються стихійно за кілька годин. (про наявність груп дізнаватись за телефонами)
  3. Прийти за оголошеннями, які ми публікуємо на нашій сторінці (це всього 5% всіх екскурсій, краще замовляти).

Замовити екскурсії можна за телефонами: 0631003325, 0686415996. На них є ще Viber, тому приймають за дзвінками і за повідомленнями. Або можна написати в приватні повідомлення на офіційну сторінку Вінницькі катакомби.

Процедура замовлення 

Світлина від Вінницькі катакомби.

Під час дзвінка визначається орієнтовний час, дата та кількість людей, на які орієнтується клієнт. Далі адміністратор співставляє цей час з відомими йому графіками служб в храмі, занять і зустрічей в підземеллях, зв'язується з канцелярією костелу, щоб остаточно переконатися чи немає доставлених заходів і вже тоді зв'язується з екскурсоводами.

Якщо на обраний час є вільний екскурсовод, то дата підтверджується або ж вносяться корективи. Після цього адміністратор зв'язується з замовником підтверджує екскурсію і орієнтує про місце зустрічі.

Умови роботи під час адаптивного карантину

Світлина від Вінницькі катакомби.

Екскурсоводи працюють лише в масках (говорити в них незручно, але що зробиш). Також в екскурсовода з собою обов’язково є санітайзер, яким бажано користатися.

Відвідувачам з собою необхідно мати:

  • індивідуальні засоби захисту в приміщенні (маску і по можливості рукавички);
  • легеньку куртку чи кофту, бо під землею можна добряче освіжитися;
  • ліхтарики (на телефоні підходять);
  • одягати зручне взуття.

Кількість людей в групі не може перевищувати восьми відвідувачів плюс екскурсовод та супроводжуючий.

Екскурсії вінницькими підземеллями є благодійною ініціативою Храму Діви Марії Ангельської та покликані допомогти монахам в відновленні та підтримці життєдіяльності пам’ятки.

Екскурсії бувають групові, індивідуальні (для 1-2 чол.) та тематичні, вартість їхня варіюється. Разом з класичною екскурсією діють тематичні: «Оборона і віра», «Свічки з підземель», «З янголом за плечима». А незабаром з’являться новинки, тому слідкуйте за нашою сторінкою.

 Тривалість екскурсії складає 1-1,5 години.

 

Читайте також:

Легенди та історії підземної Вінниці. Історичний гід

«Поховані» під Соборною. Історія вінницьких катакомб, від якої соромно

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 16:45 Безкоштовні майстер-класи та багато іншого з благодійним проєктом "Колесо Підтримки"! (Новини компаній) 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги 10:25 З переліку об’єктів культурної спадщини на Вінниччині викреслили низку пам’ятників 10:19 «Це Крафт»: Дають гранти для майстрів власної продукції, навіть художників, чи письменників 10:10 ФДМУ пропонує орендувати через онлайн-аукціон їдальню у Вінниці (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up