Відновили ДРАЦС на Замостянській, який постраждав від ракетного удару

Відновили ДРАЦС на Замостянській, який постраждав від ракетного удару
  • Відновили будівлю відділу державної реєстрації актів цивільного стану на Замостянській, яка була суттєво пошкоджена через ракетний удар в липні 2022 року.
  • Показуємо, як все виглядає всередині.

РАЦС виконує ключову функцію у сфері реєстрації актів цивільного стану, надаючи громадянам послуги з видачі свідоцтв про народження, смерть та шлюб, які є необхідними в повсякденному житті.

— Ми намагались якомога швидше її відновити, — зазначає міський голова Вінниці. — Що важливо, облаштували також укриття, де зможуть перебувати під час повітряної тривоги працівники та відвідувачі.

Дивіться і ви, як все нині виглядає:

Відео дня

Внаслідок ракетного удару по Вінниці, який стався 14 липня 2022 року, нагадаємо, загинуло 29 людей, з них — троє дітей. Ще 154 людини одержали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Сильно постраждала інфраструктура міста. Загалом пошкоджень зазнали 55 будівель і 40 автомобілів. Повибивало вікна та пошкодило будинки також приватних квартир.

Більше інформації знайдете наших у репортажах:

Відзначимо, що 12 липня Служба безпеки України зібрала нові докази вини колишнього командувача Чорноморським флотом рф Ігоря Осіпова, який причетний до обстрілів цивільної інфраструктури України. А саме — ракетного удару по Вінниці 14 липня 2022 року. Тоді місто атакували ракетами «Калібр».

 

Читайте також:

Як діяти, якщо ви виявили вибухонебезпечний предмет? Поради та рекомендації

Не ігноруйте. Вінничанам нагадують про чотири види сигналу у разі екстрених ситуацій

Можливі ракетні удари. Що робити вінничанам після сигналу «Увага всім!»

Не нехтуйте власною безпекою. Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуація

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up