Від $16 тисяч до $230 тисяч. ТОП найдорожчих і найдешевших квартир, що продають у Вінниці

Від $16 тисяч до $230 тисяч. ТОП найдорожчих і найдешевших квартир, що продають у Вінниці
  • На порталі DOM.RIA.com ми відібрали п’ятірку найдорожчих квартир на вторинному ринку Вінниці та п’ять найдешевших пропозицій, що наразі є у місті.
  • В списку найдорожчих — багаторівневі та просторі помешкання. А рейтинг найдешевших, переважно, складається з малосімейок.
  • Де знаходяться ці квартири? Та яку площу мають?

Щоб скласти рейтинг на сайті DOM.RIA.com ми виставили такі фільтри сортування: квартири у Вінниці, вторинне житло, перевірені пропозиції інспектором DOM.RIA. Квадратуру і кількість кімнат ми не визначали, а лише шукали найдорожчі та найдешевші пропозиції.

Отож, почнемо з найдорожчих квартир, що є на вторинному ринку житла у місті.

Найдорожчі квартири

  1. Відео дня
    /li>

Автор оголошення вказує, що ця багторівнева квартира, площею 250 кв. метрів, розташована на п’ятому поверсі семиповерхівки. Стіни з цегли, утеплена, має індивідуальне опалення. Є два санвузли, три спальні, броньовані двері та охоронна сигналізація. Квартира продається з пральною машиною, сантехнікою та мебльованою кухнею. Від центра міста пішки п’ять хвилин ходу.

«Ексклюзивна квартира, аналогів немає!», — вказує авторка оголошення. Квартира, площею 248 кв.метрів, складається з трьох поверхів та прибудинкової території, яка виключно належить власнику цього помешкання (площа подвір’я — 2 сотки).

Перший поверх — велика кухня-студія, камінний зал та санвузол. Є великий хол. На другому поверсі — чотири спальні, санвузол, гардеробна. Третій поверх — більярдна. Є  велика тераса, а також балкон. Окремо є сауна.

Багаторівнева квартира має площу 157 кв. метрів, побудована за індивідуальним проектом, пише авторка оголошення. У під’їзді є лише шість квартир, окреме подвір’я з ландшафтним дизайном.

Квартира зроблена в стилі хай-тек: нічого зайвого, проте по-домашньому затишно. На підлозі дубовий паркет, встановлені німецькі вхідні двері. Є сантехніка, котел, кухонні меблі, вбудовані шафи-купе. Квартиру оснащено підігрівом підлоги, індивідуальним опаленням, душовою та ванною, а також сауною з інфрачервоним випроміненням.

Ця квартира, площею 97,3 кв.метрів, знаходиться на 12 поверсі 16-поверхового будинку. Дім розташований у центрі міста, поряд з Центральним парком. З особливостей планування — квартира має кухню-студію, дизайнерський ремонт приміщень. Є підігрів підлоги та централізоване опалення через дахову котельню. Продається з меблями і технікою.

Це житло знаходиться у спокійному районі Слов’янка. Площа квартири — 103,7 кв. метрів, з яких 39,1 кв.метрів — це кухня-студія. Кімнати займають площу 14,5 і 18,5 кв.метрів. Є окремий санвузол з пральною машиною, вбудована ванна, душ, гардероб, якісна велика вбудована кухня. Новому власнику залишаються всі меблі, що є в квартирі.

Найдешевші квартири

Квартира, площею 26,5 кв.метрів, знаходиться на п’ятому поверсі п’ятиповерхівки. Стіни з цегли, централізоване опалення, косметичний ремонт. Балкон з'єднаний з кімнатою, металопластикові вікна. На підлозі постелили ламінат. Ванна без ремонту, але чиста та охайне. Є бойлер.

З дахом проблем не буде, адже цього року в будинку зробили капремонт покрівлі. Ще автор оголошення вказує, що в будинку дружні сусіди та зелене подвір’я, а поряд є зупинка громадського транспорту.

Квартира, площею 26,5 кв.метрів, розташована на першому поверсі п’ятиповерхівки. Авторка оголошення вказує, що ця квартира є малосімейкою, а не кімнатою у гуртожитку. Стіни з цегли, централізоване опалення. Встановлені лічильники на все, а комунальні платежі — 1200 грн взимку, 500 грн влітку. Поряд школа, садочки, лікарня, зупинка громадського транспорту.

Площа квартири 24,5 кв. метрів, знаходиться на другому поверсі дев’ятиповерхівки. Стіни побудовані з цегли.

Авторка оголошення пише, що житло знаходиться в спокійному районі і є хорошим варіантом для людей поважного віку або гарним вкладенням коштів для подальшої здачі в оренду. Квартира, загалом, в житловому стані. Є бойлер для підігріву води, меблі готові продати разом з помешканням.

Квартира має площу 57 кв.метрів, знаходиться на першому поверсі двоповерхового будинку. Стіни побудовані з цегли, є індивідуальне опалення.

Авторка оголошення вказує, що квартира без ремонту, але прокладені всі комунікації. Окремий вхід до помешкання. Є котел для підігріву води.

Квартира з площею 20,1 кв. метрів, розташована в одноповерховому будинку. Автор оголошення наголошує, що квартира — під ремонт. Нинішнім власником вирівняні стіни. Опалення і гаряча вода централізована, прокладені всі інші комунікації. Є лічильники на газ, воду і світло.

А крім самого помешкання новому власнику дістанеться клаптик землі, де стоїть приватизований сарай.

 

Читайте також:

Від $500 до $141 000! ТОП найдорожчих і найдешевших авто, що продають у Вінниці

«Пропозицій багато, а жити немає кому». Як змінились ціни на оренду квартир у Вінниці

«Чого ти сюди приїхав?»: три історії іноземців, які залишились жити у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up