Від $500 до $141 000! ТОП найдорожчих і найдешевших авто, що продають у Вінниці

Від $500 до $141 000! ТОП найдорожчих і найдешевших авто, що продають у Вінниці
  • На порталі AUTO.RIA.com ми відібрали п’ятірку найдорожчих автомобілів та ТОП-5 найдешевших машин, що нині продаються у Вінниці.
  • У списку найдорожчих іномарки Land Rover, Mercedes та AUDI. А найдешевші авто у місті можна купити за 500 доларів і представлені вони переважно вітчизняними марками.
  • Які технічні параметри? Пробіг? Та чи були автомобілі в ДТП?

Переглянули оголошення на AUTO.RIA.com і дізнались, за яку ціну продають найдорожчі марки у Вінниці. А також подивились, що пропонують задешево.

Найдорожчі авто

Відео дня

Автор оголошення пише, що він перший власник, а машина має стан нового автомобіля. Пробіг — 25 тисяч кілометрів. 

У технічних параметрах вказано, що цей «Рендж Ровер» має дизельний двигун, об’ємом 3 літри. Коробка передач — автомат, повний привід. Шкіряний салон, є обігрів сидінь, люк, клімат контроль, круїз контроль, бортовий комп’ютер і багато іншого «люксового».

Автор оголошення пише, що автомобіль має стан нового, пробіг усього 28 тисяч кілометрів. Він також є першим власником цього «красунчика» з дизельним двигуном об’ємом 4 літри і потужністю 435 кінських сил. А ще кузов автомобіля у броні плівці, диски R22 та трансмісія Tiptronic 8-ступенева.

«МАКСИМАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦІЯ», «СТАН НОВОГО АВТОМОБІЛЯ», — наче кричить автор в своєму оголошенні. Він у цього «Мерседеса» перший власник. Машина має 2,9-літровий дизельний двигун, усе в бронеплівці. Кузов не підкрашувався, не бився. 

Коробка передач — типтронік. Повний привід. Нинішній власник автомобіля навіть дає гарантію на автомобіль до 20 лютого 2022 року.

Авторка оголошення вказала тільки те, що автомобіль має тип кузова — хетчбек. І також те, що машина має 68 тисяч кілометрів пробігу. От тільки чому ціна 120 тисяч доларів, тоді як моделі 2015, 2017 року коштують по 60-80 тисяч — незрозуміло.

Автор оголошення вказав, що автомобіль пригнаний з США, був у ДТП. Але нині він відремонтований, розмитнений і знаходиться у Вінниці. Має 44 тисячі кілометрів пробігу. Двигун — бензиновий, об’ємом 3,5 літри. У пікапа є ряд опцій для підвищення комфорту: клімат-контроль, підігрів сидінь, шкіряний салон, підігрів сидінь, бортовий комп’ютер тощо.

Найдешевші авто

Коли грошей небагато, а терміново потрібна «робоча конячка», то можна звернути увагу на ці машини.

«Заводиться та їде», — так пише авторка оголошення про продаж цього ВАЗу. У машини 123 тисячі кілометрів пробігу, все у нормальному стані: стакани, ланжерони цілі, нове лобове скло, нові карти. Бампера, молдінги, ручки — є, просто необхідно їх поставити. Також новому власнику авто потрібно прокачати тормоза і при бажанні почистити карбюратор. Машина знаходиться у Турбові.

Автор оголошення вказує, що на автомобілі проїздив тільки два роки і за цей час проїхав 25 тисяч пробігу. Нарікань на технічний стан немає, тільки «поважний вік». На кузові є сліди використання, і також невідремонтовані пошкодження. За те є новий акумулятор.

Автор оголошення пише, що автомобіль має стан «як на фото», були зварочні роботи на порогах, має нову газову установку та акумулятор в хорошому стані. І також «заводиться та їде». Пробіг — 78 тисяч кілометрів. За ціну можна поторгуватися, але вже під час огляду автомобіля.

За своє довге життя машина проїхала 150 тисяч кілометрів. Переведена на газ, але можна заправляти і бензином. У описі автор оголошення вказав, що машина на ходу і є магнітола.

У автомобіля пробіг 150 тисяч кілометрів. Авто на ходу, можна заправляти газом і бензином, повністю непошкоджене і було «гаражне зберігання». Детальніше розповісти про автомобіль автор оголошення може по телефону.

 

Читайте також:

Топлять, викрадають, трощать: від кого і наскільки часто у Вінниці страждають е-самокати

Італійська моцарела, авторське вино й королівська креветка. ТОП-3 делікатеси з Вінницької області

У Вінниці встановлять чотири камери автофіксації порушень ПДР. Перелік адрес

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up