Від $10,5 тис до $1,6 млн. ТОП-10 найдорожчих і найдешевших будинків, що продають у Вінниці

Від $10,5 тис до $1,6 млн. ТОП-10 найдорожчих і найдешевших будинків, що продають у Вінниці
  • На порталі DOM.RIA.com ми відібрали п’ятірку найдорожчих будинків на вторинному ринку Вінниці та п’ять найдешевших пропозицій, що наразі є у місті. 
  • В списку найдорожчих — багаторівневі домівки, з басейнами та терасами. А найдешевші можуть похизуватись хіба що підвалом і власною скважиною.
  • Де знаходяться ці будинки? Та яку площу мають?

Щоб скласти рейтинг ми виставили на сайті DOM.RIA.com такі фільтри сортування: будинки у Вінниці, вторинне житло, перевірені пропозиції. Квадратуру і кількість кімнат ми не визначали, а лише шукали найдорожчі та найдешевші пропозиції.

Тому почнемо з найдорожчих житлових будинків, що продають в нашому місті.

Найдорожчі

  1. Відео дня
    /li>

Авторка оголошення вказує, що цей дім побудований у вікторіанському стилі. Стіни з цегли, є п’ять кімнат та мансардний поверх. Загальна площа — 950 кв.метрів.

В будинку є панорамний ліфт, просторий спортзал, великий басейн, сауна, гостьові кімнати, більярдний зал. Помешкання мебльоване з дорогого натурального дерева.

У «комплекті» з будинком продається ділянка, площею 30 соток, на якій є сад та штучне озеро з містком.

Дім на шість кімнат, площею 600 кв.метрів, знаходиться в мікрорайоні Корея. Окремий будинок, стіни з цегли, разом з будівлею продають земельну ділянку на 35 соток.

«Щоб оцінити — потрібно переглянути! — пише авторка оголошення — Житло можна використовувати і під комерційне використання».

«Шикарний будинок Вашої мрії з величезною територією», — пише авторка оголошення. 

У будинку два поверхи, загальна площа 332 кв.метрів. На першому поверсі — дві спальних кімнати, спортзал, великий санвузол, гардероб. На другому поверсі — великий передпокій, спальна кімната, санвузол суміжний, зала з каміном і зоною для прийомів на 17 людей. Ще на цьому поверсі є вихід на критий балкон-терасу з видом на ліс і озеро.

На території маєтку є гарна тераса, облаштований двір з ландшафтним дизайном, басейн.

Будинок, площею 500 кв.метрів, має вісім кімнат. «Обладнаний усім необхідним для зручного та щасливого проживання», — зазначає авторка оголошення.

Стіни з цегли та зовнішнє утеплення. Є два види автономного опалення, підігрів підлоги. Просторий двір. При бажанні можна будинок розділити на дві окремих частини, з окремим двором.

Площа будинку 333 кв.метрів, ще є земельна ділянка, площею 24 сотки. В самому житлі є шість кімнат.
Будинок знаходиться в чистій тихій природній зоні: над озером, прямо біля лісу.
Вулиця тупикова, не проїзна. Є гараж, відкритий басейн, поруч банний домик», — пише авторка оголошення.

Найдешевші

У домі є дві кімнати, площа — 47 кв.метрів.Є невелика кухня з верандою, яка потребує ремонту. Під всім будинком розташований підвал. Опалення газове і пічне, туалет на вулиці. Вода — з криниці.

Разом з будинком продається ділянка, площею 7,75 сотки. Тут розташована велика кількість молодих дерев та город. Є місце під парковку авто або під побудову гаража.

В цьому будинку також є дві кімнати, але загальна площа — 70 кв.метрів. Стіни з цегли, централізоване опалення. В домі є електрика, стіни зведені у цеглі. Разом з будинком продається земельна ділянка.

У домі є дві кімнати, загальна площа помешкання 57,8 кв.метрів. Стіни з цегли. Індивідуальне опалення, є газ, світло, підвал. Вода з криниці. Разом з ділянкою продають три сотки землі. Авторка оголошення пише, що продаж терміновий і цей об’єкт — гарне вкладення для тих, хто мріє про власний будинок.

Невеликий дім на дві кімнати та площею 33 кв.метрів. Придатний для житла. Стіни з цегли, пічне опалення, є скважина. Крім того, разом з домом продається 4 сотки землі, альтанка та погріб.

Двоповерховий будинок, площею 40 кв.метрів. Як зазначає автор оголошення, приміщення дому в житловому стані. Заведена вода, є скважина, по вулиці прокладений газ. В будинку є камін та великий балкон на другому поверсі.

Разом з будинком продається сад, площею 4 сотки, в якому є плодові дерева; та ще з домом продається погріб.

 

Читайте також:

Від $16 тисяч до $230 тисяч. ТОП найдорожчих і найдешевших квартир, що продають у Вінниці

Від $500 до $141 000! ТОП найдорожчих і найдешевших авто, що продають у Вінниці

«Пропозицій багато, а жити немає кому». Як змінились ціни на оренду квартир у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up