Весілля під сирени. У Вінниці пішли під вінець військовий медик і волонтерка

Весілля під сирени. У Вінниці пішли під вінець військовий медик і волонтерка
Фото: Суспільне Вінниця
  • У Вінниці, під сигнали повітряної тривоги, побралися волонтерка Ольга Іващук та військовий медик Іван Панянчук.

У неї більше сотні поїздок у зону бойових дій, а в нього — десятки врятованих на фронті. Волонтерка Ольга Іващук та військовий медик Іван Панянчук одружилися у шістнадцятий день війни.

11 березня, реєстрацію їхнього шлюбу, через тривожні сирени, переносили двічі. Обітницю молодята давали у Прозорому офісі. Без музиків та свідків.

«Рішення взяти шлюб виникло вчора спонтанно, — ділиться Іван. — На мою пропозицію: «Олю, давай розпишемось» вона одразу відповіла: «Так!». Досі не віриться, що це сталося. Сьогодні я почуваюся щасливим».

Відео дня

Зустрілися військові у мирному і рідному Теплику три роки тому.

«Возили хлопцям гуманітарний вантаж. У всіх була, а Івана я там не зустріла, — говорить Ольга.— Вже коли повернулася додому. Так мало бути. Зараз відчуваю гордість, ейфорію, щастя».

Наречений Іван каже, побратися під час війни вирішили, аби «розфарбувати» сірі будні. Через це і не вдягнув військову форму. У зоні бойових дій, каже, з 2016-го року. Наречена була у весільній сукні, вельоні і з букетом білих троянд.

«У нас не буде медового місяця, але буде медовий день, який ми плануємо провести разом, — каже щаслива наречена. — Через поспіх ми не встигли запросити батьків і родичів на реєстрацію нашого шлюбу. Це для них буде сюрприз. Та маю надію, що по-справжньому відсвяткуємо після перемоги, яка точно буде. Зараз я щаслива, що ми нарешті побралися і тепер я якось впевненіше почуваюся, попри те, що чоловік вже за кілька днів поїде у гарячу точку».

Про впевненість у їх щасливе майбутнє каже і наречений. Він відзначає, що одна справа, коли вдома чекає дівчина, а інша — коли дружина. Це більша відповідальність, яка додає рішучості і викликає бажання завершити війну якнайшвидше, щоб повернутися додому.

 

Читайте також:

Війна коханню не завада. В Калинівці після реєстрації шлюбу наречений вирушив на війну

Замість модних шоу — балаклави та броники. Вінницькі дизайнери взялися шити для військових

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Татьяна Соболь

    Вітаю! Щястя! Міцного кохання!
  • Татьяна Величко

    Вітаємо, хай Господь благословить вас і збереже!
  • Наталия Кобылинская

    Довгих та счстливих років життя!
  • Марія Литвин

    Нехай береже Вас Бог!!! Щасливої долі!!!

keyboard_arrow_up